Foto: instagram.com/laura_ikauniece/

Šoruden krāšņām vizuālajām pārvērtībām ļāvusies latviešu sportiste, daudzcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa (attēlā). Mainījies viņas matu griezums un krāsa.

Daiļā Laura, kuru līdz šim bijām pieraduši redzēt ar gariem, tumšiem matiem, aizvadītajā nedēļā paviesojusies frizētavā, kur viņai izveidots karē griezums un ietonētas gaišas matu šķipsnas.

"Reizēm mums ir nepieciešamas nelielas pārmaiņas. Nebija viegli atvadīties no saviem garajiem matiem, bet man bija sajūta, ka nepieciešams kaut kas svaigs pirms jaunās treniņu sezonas," saviem atbalstītājiem vēstījusi sportiste, kura "Instagram" tīklā padalījusies ar fotogrāfijām, kas ļauj novērtēt viņas pārvērtības.

Lauras sekotāji teju vienprātīgi lēmuši, ka jaunais griezums un krāsa viņai piestāv un savu sajūsmu pauduši ne tikai ar rakstiskiem komplimentiem, bet arī fotogrāfijām naski spieduši sarkanās sirsniņas jeb "patīk".

|Sometimes good things fall apart so better things can fall together|☝🏽 #heptalaura #nike #kallasmanagement #trusttheprocess

A post shared by Laura Ikauniece-Admidiņa (@laura_ikauniece) on Sep 3, 2017 at 3:41am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!