Lai gan līdz šim ASV prezidenta Donalda Trampa kundzei Melānijai bija izdevies nenokaitināt "stila policiju", šonedēļ viņa pieļāvusi kļūdu, kas daudziem licis pasmīkņāt par pirmās lēdijas gaumes izjūtu.

Otrdien Trampu pāris devās uz vētras "Hārvijs" izraisīto plūdu skarto teritoriju Teksasā, bet daudzu skatienus preses fotogrāfu uzņemtajos attēlos no abu došanās ceļā piesaistījuši Melānijas apavi.

Trampa kundze vienmēr izcēlusies ar labu stila izjūtu un lieliski izmantojusi augstpapēžu kurpes, lai izceltu savu slaido augumu, tomēr daudzi atzinuši – ceļā uz plūdu skartām teritorijām smalkas kurpītes uz augsta papēža noteikti nav pati piemērotākā izvēle.

Sociālajos tīklos un ārvalstu medijos ļauži metušies izsmiet un kritizēt Trampas kurpju izvēli, norādot, ka šāda pirmās lēdijas pucēšanās laikā, kad daudzviet ASV ļaudis cīnās par izdzīvošanu plūdu dēļ, nav pieņemama.

Tiesa, izkāpjot no lidmašīnas Korpuskristi Teksasā, ASV pirmā lēdija apavus bija pārvilkusi, augstpapēžu kurpītes nomainot pret ērtām baltām kedām, tomēr viņas augstpapēžu kurpes savu jau bija paveikušas, dodot jaunu iemeslu cilvēku nepatikai pret Trampu ģimeni un pārliecībai, ka viņi ne vienmēr jūt saikni ar realitāti.

Kā vēsta "New York Times", Trampa kundzes komunikācijas direktore Stefānija Grišama, komentējot notikušo, norādījusi: "Ir skumji, ka dabas katastrofas laikā cilvēki uztraucas par viņas kurpēm."
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!