Foto: DELFI

19. jūlijā neilgi pēc pusnakts pasaulē nākusi bijušās TV sejas Lienes Bērziņas (attēlā) un viņas vīra - producenta un uzņēmēja Kaspara Bērziņa - meita. Meitenītei doti divi vārdi – Līna Grieta. Abi vārdi izvēlēti, godinot Kaspara un Lienes vecmāmiņas, vēsta žurnāls Kas jauns.

Mazulīte pasaulē nākusi Bulduru slimnīcas dzemdību nodaļā un piedzimstot bija 53 centimetrus gara un 3,8 kilogramus smaga. Dzemdībās piedalījās arī Lienes vīrs, kurš centās savu sieviņu atbalstīt.

Pirmais viesis, kurš ieradās slimnīcā, bija Lienes dēls Markuss no iepriekšējām attiecībām, kurš šoruden uzsāks mācības otrajā klasē. Viņš ar nepacietību gaidīja, kad pasaulē ieradīsies māsiņa. Visa ģimene kopā mājās veda mazo Līnu Grietu.

"Mazulīte šobrīd iepazīst mammu, tēti, brāli un suņus, kuri arī izrāda milzīgu interesi par jaunpienācēju ģimenē," žurnālam Kas jauns stāstījusi jaunā māmiņa.

Jau ziņots, ka Liene apprecējās 2010. gada vasarā. Toreiz, iestūrējot laulības ostā, viņa nolēma pieņemt vīra uzvārdu, no Zostiņas kļūstot par Bērziņu. Viņa neslēpa, ka ar Kasparu iepazinusies internetā, un jau pirmajā iepazīšanās dienā Liene Kasparu iepazīstināja ar savu mammu.

Aizvadītajā nedēļā pāris nosvinēja trešo kāzu gadadienu. Sarunā ar DELFI Izklaide Liene pastāstīja, ka joprojām mīl savu vīru tikpat stipri un ir sapratusi, ka attiecībās ir daudz jāiegulda un tās ir jākopj, jo tikai tad iespējams visu mūžu nodzīvot kopā ar vienu cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!