Foto: DELFI

Pēc tam, kad dziedātāja, modele un dīdžejmeitene Liene Ušakova, pazīstama arī kā Seksīgā Lee, aizvadītās nedēļas izskaņā savā "Facebook" profilā publiskoja ierakstu, kurā atmaskoja nešpetnu mīlnieku – afēristu, ar saviem bēdu stāstiem padalījušās arī vairākas citas dāmas, kuras uzķērušās uz viltus donžuāna.

Jau vēstīts, ka Liene aizvadītās nedēļas izskaņā virtuālajā vidē izklāstīja savas sirdssāpes, kuras viņai sagādājis kāds vīrietis vārdā Ronalds. Donžuāns viņu uzstājīgi lencis, un Lee iemīlējusies. Vēlāk gan atklājies, ka kavalieris ir krāpnieks un nekaunīgi melojis, kā arī slēpis faktu, ka viņš ir precējies divu bērnu tēvs. Dziedātāja vēlējusies melim dot mācību, tāpēc publiskojusi abu sarakstes.

Lee ieraksts "Facebook" iemantojis plašu sabiedrības un mediju ievērību. Ļaudis aktīvi dalījušies ar viņas vēstījumu, aicinot citas sievietes neuzķerties uz krāpnieka, un ar Lieni solidarizējušās arī daudzas citas daiļavas, kuras iekritušas donžuāna melu tīklos. Atklājies arī, ka Ronalds bieži slēpjas aiz citiem vārdiem.

"Savulaik viņš arī mani centās savaņģot, bet es momentāni, jau pirmajā reizē, mūsu randiņā atkodu šo personāžu, kas viņš ir par fruktu. Es biju viņam interesanta, jo savā laikā mans tēvs bija Latvijā zināms uzņēmējs. Ļoti žēl viņa skaisti sievu, kas būtu pelnījusi būt laimīga un būt patiesās attiecībās, nevis ar pataloģisku meli un alfonsu," komentāros pie ieraksta vēstījusi kāda sieviete.

"Vispār šis personāžs iepazīšanās saitos ir vājprātā slavens. Jau gadus desmit noteikti! Man vismaz kādas piecas paziņas ar viņu ir godam pārgulējušas (pie kam vecākajai ir 57 gadi), es sen, sen, gadus piecus atpakaļ, arī biju uz randiņu un knapi atkāvos. Šausmīgs muldoņa un dikti uzstājīgs, zvanījās pēc tam mēnešiem... [..]," savu pieredzi izklāstījusi vēl kāda sieviete, piebilstot, ka vīrietis manipulējot un piesolot vieglu dzīvi.

Diskusijā iesaistījusies arī miljonāra Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kistīne Jelinska, kura norādījusi Lienei, ka donžuāns ap pirkstu aptinis vēl vismaz četras sievietes. "Diemžēl ne četras, bet krietni vairāk, kā izrādās," atbildējusi Lee.

Arī basketbolista Kristapa Valtera mīļotā Lāsma Jukone atbalstījusi Lieni. "Un par šo džeku man Kristaps katru otro dienu stāstīja un brīnījās, kur viņam nauda visu laiku, ka tādas bildes liek "Instagram". Ceļo pa pasauli un tā tālāk... Šis ir episki. Kā filmās... Tikai tevis, Lienīt, žēl," vēstījusi Lāsma.

Tiesa, nešpetnais mīlnieks manipulē ne tikai ar sievietēm. Tā, piemēra, fitnesa entuziasts un pasaules apceļotājs Gints Valdmanis komentāros publiskojis saraksti, kurā Ronalds lūdzi viņam aizdot naudu, bet saņēmis atteikumu.

Vairākas sievietes, kuras nav vēlējušās publiskot savu vārdu, Lienei nosūtījušas arī privātas ziņas, kurās izklāstījušas savas bēdas, un atklājies, ka Ronalds sievietes apmāna ne tikai iepazīšanās portālos, bet arī, aicinot uz viltus darba intervijām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!