Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Krievijas kanāla TNT šovā "Песни" spēkus izmēģināja dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee. Žūrija pret Latvijas šovbiznesa zvaigzni bija skarba – kritizēts tika gan viņa dziedājums, gan vizuālais izskats.

Jau vēstīts, ka talantu žūrijā bija trīs kaimiņzemes izklaides industrijas grandi – reperis Timati, mūziķis Maksims Fadejevs un aktieris un humorists Sergejs Svetlakovs. Pirmie divi ir šova producenti.

Īpaši nežēlīgs pret Lieni bija Svetlakovs. Viņš latviešu daiļavas efektīgajai ārienei veltīja vairākas piezīmes un pauda neizpratni, kāpēc sieviete, kura ir palielinājusi krūtis, strādā radio, kur neviens tā īsti nevar redzēt viņas iespaidīgās formas. Arī dziedātājas vokālais sniegums trijotni nepārliecināja.

Liene pēc šova "Instagram" tīklā dalījusies pārdomās par notikušo un pati atzinusi – viņas sniegums bijis briesmīgs. "Kaut kā bez dvēseles tas viss bija. Ja es būtu žūrijas vietā, vai es pati sevi būtu virzījusi tālāk? Nē! Ticiet man, man nevajag, lai kāds aiz ausīm mani ievelk finālā. Es pati visu sasniegšu un izdarīšu to visaugstākajā līmenī," vēstījusi Liene.

Dziedātāja skaidrojusi, ka viņai patīk uzstāties uz skatuves un vienkārši kaifot, ne par ko citu tajā brīdī nedomājot. Savukārt žūrija un sacensība viņai radījusi spiedienu, ka kādam jāizpatīk.

"Ja pavisam atklāti, man vispār nepatīk visas tās šovbiznesa spēlītes. Tas ir sāpīgi. Tas ir stress," atzinusi Liene.

Tiesa, dziedātāja apņēmusies nepadoties un turpināt sekot savam sapnim. Viņa arī uzsvērusi, ka daudzi cilvēki nemaz nespējot iedomāties, kam jāiziet cauri ļaudīm, kuri gozējas TV ekrānos.

"Ja kāds jums teiks, ja jums vajadzētu nodarboties ar kaut ko citu, sūtiet šos cilvēkus pie velna. Pasakiet viņiem paldies par viņu viedokli un interesi un turpiniet virzīties uz savu mērķi. Jā, pat tad, ja šis cilvēks ir pats Timati," tā Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!