Foto: DELFI
Brīdinājumu citām sievietēm uzmanīties un būt vērīgām aizvadītās nedēļas izskaņā izplatījusi dziedātāja un radio personība Liene Ušakova, kura plašāk pazīstama arī kā Seksīgā Lee. Daiļavai pamatīgas sirdssāpes sagādājis melīgs donžuāns, kurš viņu aptinis ap pirkstu.

Liene "Facebook" tīklā izklāstījusi stāstu par to, kā viņa iemīlējusies vīrietī, kurš beigās izrādījies melis un krāpnieks. Atklājies, ka Lienes mīļotais ir ne tikai precējies un ar bērniem, bet arī slēpj savu īsto vārdu un jau agrāk apmānījis vairākas mīļumu alkstošas sievietes, kuras uzķērušās uz viņa salkano valodiņu.

"Mīļās meitenes, man jums ieteikums... pirms iepazīties ar kādu, pajautājiet personu apliecinošu dokumentu (bez jokiem), jo citādi var gadīties, ka jūsu sirdsāķītis nav tas, par ko uzdodas," situācijas izklāstu sākusi Liene.

Kā atklājusi radio personība, sākumā viņa dzīvojusi eiforijā. Rozā briļļu periodā viņa savai simpātijai daudz piedevusi un bijusi gatava atbalstīt katru mīļotā soli.

"Mirkļiem gan sekoja mīklaina pazušana, neatbildēšana uz zvaniem un ziņām, bet tas jau nekas – viņam taču jāveic gadsimta darījums. Nemitīgi lidojumi, grafiks tik saspringts. Jālido uz Maskavu kopā, Parīzi un tā tālāk. Mīļotajam darba tik daudz, tik daudz... Es visu piedodu un saprotu, jo tikai tā rīkojas mīlošas sievietes (viņas saprot!). Tūlīt ceļosim pa pasauli, smiesimies un mīlēsimies, iekārtosim manu jauno dzīvokli, jo es taču esmu tik brīnišķīgs cilvēks un viņš grib man palīdzēt it visā. Pacietība audzina raksturu (es sev nemitīgi skandinu)," vēstījusi Lee.

Tiesa, nejaušas sakritības dēļ Liene uzzinājusi, ka viņas mīļotais ir krāpnieks, kurš jau agrāk pēc līdzīgas shēmas apkrāpis vairākas sievietes un melojis gan par savu vārdu, gan attiecību statusu.

"Attiecīgi šim cilvēkam ir pieejams viss – sākot no sarakstes saistībā ar manām slēptākajām seksuālajām fantāzijām un dažādiem seksa video, beidzot ar pases kopiju un citiem datiem. Vienīgi savām spēlītēm šajā reizē nebūsi izvēlējies īsto dāmīti!" vēstījusi Lee, piebilstot, ka viņai pašai esot gana liela drosme, lai virtuālajā vidē publiskai apskatei izliktu savas pikantērijas.

Kā norādījusi Liene, viņas mīļotais izrādījies nevis Daumants vai Rafaels, bet gan īstajā vārdā Ronalds, kura vārds un uzvārds, kā liecina internetā pieejamā informācija, jau vairākkārt minēts dažādos portālos saistībā ar sieviešu sūdzībām par krāpnieciskām darbībām.

"Ir precējies, audzina divus bērnus, bet gredzenu izmisīgi novelk katru reizi, kad dodas "medībās", un beigās pilnai jautrībai, meitenes, jūs varat kļūt par krāpniecisku darbību upuri, jo, kā izrādās, šis cilvēks izkrāpj un veic naudas atmazgāšanas darījumus," citas sievietes brīdinājusi Liene.

Patiesība gaismā nākusi pavisam nejauši – nešpetnā mīlnieka sieva Monta sociālajos tīklos spiedusi "patīk" Lienes bildēm. Šie uzmanības apliecinājumi piesaistījuši viņas uzmanību, un Lee aplūkojusi sievietes sociālo tīklu profilus, kur publicētajās bildēs ieraudzījusi savu kavalieri.

"Es biju akla un kurla. Naiva, lētticīga muļķīte," vēstījusi Liene, kura publiskojusi arī vairākas sarakstes ar melīgo donžuānu.

"Rafael, Ronald, Daumant, vai kā tevi tur sauc ... Es ceru, ka tu vairs neizmantosi meitenes (jo es, kā atklājās, neesmu vienīgā), nekrāpsi savu sievu, nemelosi tuviniekiem, darīsi darbus baltām rokām!" piebildusi dziedātāja.

Liene mēģinājusi vīrietim dot vēl vienu iespēju izstāstīt patiesību, bet viņš jau atkal melojis, sagraujot visas viņas ilūzijas par mīlestību.

"Mēs visi esam cilvēki – visi mēdzam kļūdīties. Mana vienīgā kļūda bija vēlme tev palīdzēt un būt līdzās. Es iemīlējos – es kļūdījos. Tu zini, cik grūti man ir uzticēties cilvēkiem... Tu apslāpēji to pēdējo mazmazītiņo stariņu, kas dega manī. Es tev ticēju!" tā Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!