Šopavasar visa varenā britu nācija gaida pasaulē ierodamies Kembridžas hercogienes Katrīnas un prinča Viljama otro atvasi, un Londonā jau sākušās karaliskā notikuma "medības".

Tā kā tiek prognozēts, ka Katrīna otro atvasi pasaulē laidīs jau tuvāko nedēļu laikā, britu tabloīdi ar nenogurstošu centību seko līdzi notikumiem karaļnamā un izsaka prognozes, kad un kur notiks karaliskās dzemdības.

Jaunākā informācija liecina - laimīgais notikums plānots Sv. Mērijas slimnīcas Lindo spārnā, kur 2013. gada jūlijā pasaulē nāca Keitas un Viljama pirmdzimtais, princis Džordžs, un kur savulaik abus dēlus pasaulē laidusi arī princese Diāna.

Par to liecina satiksmes ierobežojumu zīme slimnīcas stāvvietā - tā vēsta, ka laika posmā no 15. līdz 30. aprīlim sakarā ar "īpašu notikumu" noteiktā teritorijā nedrīkst apstāties un stāvēt automašīnas.

Šis paziņojums ļāvis arī izdarīt secinājumus, ka dzemdības saskaņā ar iepriekšējiem aprēķiniem patiešām plānotas līdz 30. aprīlim, un britu tabloīdi jau norāda, ka iespējamas arī zīmīgas sakritības - mazulis var nākt pasaulē 21. aprīlī, kad dzimšanas dienu atzīmē karaliene Elizabete II, vai arī savu vecāku kāzu ceturtajā gadadienā 29. aprīlī. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!