Foto: Privātais arhīvs

Savulaik šovā Dziedi ar zvaigzni iepazītais mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics (attēlā), kurš ir kaislīgs motobraucējs, šovasar cietis ceļu satiksmes negadījumā un tagad ārstējas Gaiļezera slimnīcā.

Par savām gaitām Mārtiņš nenogurstoši informē savus sekotājus, un septembra sākumā viņš pavēstījis, ka nu jau pagājušas četras nedēļas, kopš viņš atrodas slimnīcā.

Fotogrāfijas, ar kurām padalījies mācītājs, ļauj izsekot līdzi viņa atlabšanas procesam - vīrietis pat publiskojis foto ar savu kāju, no kuras noņemts gabals ādas pārstādīšanai, un šis foto reti kuru spējis atstāt vienaldzīgu.

Ar šo foto Facebook tīklā padalījies arī radio Skonto balss Valdis Melderis, kurš pats ir aizrautīgs motobraucējs - viņš atgādinājis visiem ķirurgu pamācību motociklistiem: "Sūds par kauliem, tos var saskrūvēt, bet kur ņemsi uz asfalta rīves atstāto gaļu? Tikai no paša."

Tāpat ieraksti Facebook profilā liecina, ka avārija likusi mācītājam pārvērtēt dzīvi.

"Dievs mani glāba, lai būtu laiks domāt. Paldies, Tēt, un piedod, ka tik maz veltīju Tev un sev. Tagad ir. Un ceru, ka būs auglīgi," neilgi pēc avārijas atzinis Burke-Burkevics.

Mācītāja draugi ne tikai vēlējuši Mārtiņam drīzu atlabšanu un priecājušies, ka viņš arī šādos apstākļos nav zaudējis dzīvesprieku, bet arī pamatoti bažījušies, vai mācītājam slimnīcā nav pārlieku garlaicīgi, par ko liecina viņa ērmīgo selfiju sērija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!