Foto: Privātais arhīvs
Dzīve Anglijā likusi burtiski uzplaukt pazīstamajai Latvijas šovu dalībniecei un dzejniecei Magonei Burkai (attēlā). Sieviete, kuru dzimtenē iepazina kā nogurušu un darbos iejūgušos vientuļo mammu, beidzot tiek lutināta un mīlēta.

Dzīve Latvijā no divu dēlu mammas prasīja milzu izturību. Vientuļajai sievietei nācās ne tikai pašai strādāt melnās miesās, lai uzturētu savas atvasītes un palīdzētu vecākiem saimniecībā, bet arī regulāri uzklausīt bijušā līgavaiņa publiskos pārmetumus.

Drīz jau būs pagājis gads, kopš Magone dzīvo Anglijā, un mākslinieces fani ar prieku secina, ka šis laiks viņai nācis tikai par labu. DELFI Izklaide jau ziņoja, ka ārzemēs sakārtojusies kā šiverīgās sievietes profesionālā, tā privātā dzīve.

Magone uzreiz pēc ierašanās Anglijā atplestām rokām pieņemta darbā kādā vietējā uzņēmumā un par spīti bijušā drauga smīkņāšanai, ka sieviete ar bērniem nevienam nebūs vajadzīga, drīz atradusi arī mīlestību un bildināta.

Iedvesmojošās sievietes pēdējā laika aktivitātes sociālajos tīklos pierāda, ka jaunā dzīve pozitīvi ietekmējusi arī Magones ārējo izskatu. Sieviete beidzot var atļauties sevi lutināt ar pieaudzētajiem matiem, pieguļošām kleitiņām un citiem dāmu prieciņiem, kas viņai Latvijā bija liegti.

Nupat Magone portālā Draugiem padalījusies ar attēlu, kas apliecina, ka pēc ilgajiem ciešanu mēnešiem viņa beidzot ir mīlēta un izdzīvo katras sievietes sapni.

Dzejniece bildē redzama, glīti saposusies pozējot gultā, kurā no ziedlapiņām izveidota sirds. Attēlu viņa parakstījusi ar tekstu "mīlestības mirklī", apliecinot, ka beidzot arī viņas dzīvē ienākusi sen kārotā patiesā mīlestība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!