Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu spilgtākā dalībniece Magone Burka (attēlā) pēc šova beigām devās laimes meklējumos uz Londonu, bet tagad tapis zināms, ka viņa drīzumā plāno atgriezties dzimtenē.

"Es baidos, ka ziņas par mūsu atlidošanu var nonākt nepareizās mutēs, radot mums neplānotus pārdzīvojumus, tādēļ precīzu datumu un laiku neatklāšu," žurnālam Privātā Dzīve mīklaini minējusi Magone, bet atklājusi, ka viņas atgriešanās notiks tuvu Lieldienām.

Jau vēstīts, ka Magone šova laikā ieņēma bērniņu no brašā guļbūvju celtnieka Venta Vītola, un tagad tapis zināms, ka viņa zem sirds nēsā dēliņu. Tiesa, iespējamību salabt ar gaidāmā bērna tēvu Magone noraida, pamatojot to ar Venta raksturu un uzvedību.

"Nezinu, kā man savu godu no viņa aizsargāt, jo viņš gatavo man jaunu pazemojumu - it kā tiesu par nozagtiem 400 latiem, kurus es pat redzējusi neesmu," sašutusi ir Magone, kura pēc ziņa par Venta saderināšanos un pošanos kāzām jutusies atvieglota, jo cer - varbūt vīrietis beidzot liks viņai mieru.

Londonā Magone ne tikai rāvās divos darbos, bet arī paspēja vietējiem latviešiem demonstrēt savu dzejnieces talantu, un, kā viņa pastāstījusi Privātajai Dzīvei, arī tikusi pie sava privātā menedžera.

"Es par velti sevi vairs nedalu. Divus gadus tauta ir smējusies, priecājusies un spļaudījusies. Tagad, ja kādu interesē mani intervēt, mans menedžeris Miks Celmiņš iepriekš noslēgs līgumu par konkrētu naudas summu," vēsta šova Saimnieks meklē sievu zvaigzne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!