Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu apspriestākā dalībniece Magone Burka (attēlā), kura ar brašā celtnieka Venta Vītola bērnu zem sirds īsi pēc šova otrās sezonas pārcēlās uz dzīvi Anglijā, iemantojusi zināmu atpazīstamību arī tur dzīvojošo tautiešu vidū.

Marta izskaņā Daugavas Vanagu latviešu namā Londonā norisināsies īpašs pasākums, kurā piedalīsies divi, iespējams, šobrīd populārākie latvieši Londonā - Magone un joku plēsējs Gatis Kandis, kurš atpazīstamību iemantoja pēc dalības britu talantu šovā.

Kā liecina portālā Anglobalticnews.com ievietotā informācija, Magone 29. marta vakarā svešumā dzīvojošos latviešus iepriecinās ar savu dzeju.

"Skatītāji ne tikai Latvijā, bet arī Londonā sekoja līdzi Magones Burkas piedzīvojumiem un neskaitāmiem pārdzīvojumiem, ar kuriem Magone ir gatava dalīties šeit, Londonā, kā talantīga raksniece, dzejniece un patiesi iedvesmojoša personība," teikts pasākuma organizatoru pieteikumā.

Kandis, kurš tiek dēvēts par "smieklīgāko no jokdariem, kuri nav smieklīgi", vakara viesus uzmundrinās ar saviem jokiem, kā arī pašsacerētām dziesmām, un, kā norāda organizatori, "tas tiešām ir jāredz un jādzird".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!