Foto: DELFI

Skatītāju īpaši sirsnīgi iemīlētās šova Saimnieks meklē sievu dalībnieces Magones Burkas (attēlā) dzīve pamazām sāk nokārtoties. Simpātiskā sieviete ar abiem dēliem pārvākusies uz Liepāju un gatavojas sākt pelnīt kā dzejniece.

Šova Saimnieks meklē sievu laikā Magone uzņēma potenciālos saimniekus savas ģimenes lauku īpašumā Kalētos. Lai gan saimniecības pagalms plauka ziedos, mājiņā valdīja visai liela šaurība un viegla šmucīte, tāpēc šova skatītāji nopietni satraucās par to, vai Kalētos būs atbilstoši apstākļi arī Magones šova laikā ieņemtajam bērniņam.

Fani var atviegloti uzelpot, jo jaunās dzejnieces dzīve, kas gada laikā pēc šova bijusi vētrainiem notikumiem pilna, beidzot nokārtojusies. Sarunā ar DELFI Izklaide Magone atklāj, ka šoruden nopirkusi dzīvokli Liepājā, kur dzīvot kopā ar abiem dēliem - Robertu un šova kaislību rezultātā vasarā dzimušo Raimondu Saulgaiti.  Jaunajā dzīvoklī ģimenīte mitinās trijatā.

"Es pārvācos uz savu dzīvokli, tā ka šobrīd maz vaļas. Šobrīd viss mans laiks ir veltīts abiem dēliem. Lielākajam sācies dārziņš un, tā kā dzīvoju viena, visi pienākumi jāpilda vienai. Mana diena sākas pussešos no rīta un beidzas ap vienpadsmitiem vakarā," stāsta jaunā mamma.

Rūpju viņai esot ļoti daudz - ar rudens atnākšanu ģimenīte apslimusi un mammai vienai pašai ar diviem maziem bērniem dzīve neesot viegla. Taču Magone nav no tām sievietēm, kuras tā vienkārši sabruks - viņa rod spēkus bērnos un ir gatava jaunam izaicinājumam. Šovā iepazītā sieviete cer beidzot sākt pelnīt kā dzejniece.

"Dienas maina vakarus un mūs līdzi tiem uz rītdienu nes. Un sievietei -mammai nav laika sevi žēlot, raudāt, gurt nespēkā, jo spēks ir jāatrod kur dziļi sevī, mātes mīlestībā un bērnos skatoties.

Ja man dotu iespēju, es labprāt uzstātos auditorijai kādā dzejas vakarā. Londonā tas bija labdarības pasākums, taču kaut kas jāēd arī. Mūžīgi visu par velti arī nevar darīt," loģiski spriež jaunā dzejniece. Poēzijas mīļotājus Magone aicina rakstīt viņai privāti sociālajos tīklos, lai pārrunātu dzejas lasījumu sniegšanas iespēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!