Foto: Privātais arhīvs

Dzejniece un TV šovu dalībniece Magone Burka (attēlā) februāra izskaņā iepriecinājusi fanus ar attēlu, kurā viņa iemūžināta jaunā tēlā. Sieviete, kuru tauta bija paradusi redzēt ar pusgariem matiem, pārsteigusi ar garām un veselīgām lokām.

Magone jau labu laiku dzīvo Anglijā. Gada sākums viņai bijis pārbaudījumu pilns, jo pēc ilgāka lusēšanas perioda atkal "pamodies" viņas bijušais draugs Ventis Vītols, atkal uzsākot publisku netīrās veļas mazgāšanu par abu attiecībām.

Būtu tikai pašsaprotami, ja bijušā līgavaiņa skandalēšanās, kas nerimstot pat naktī, Magoni būtu padarījusi arī par ārēji nogurušu un novārdzinātu būtni. Taču šī nav no tām sievietēm, kura salūzīs vīrišķa tirānijas priekšā.

Sieviete pierādījusi Ventim un visai pasaulei to, ka nelabvēļu runas viņu nekādi neietekmē, publicējot bildi, kurā izskatās labāk kā jebkad. Attēlā Magone redzama kādā skaistuma salonā, kurš piedāvā mākslīgo matu pieaudzēšanu.

Spriežot pēc dzejnieces izskata, arī viņa pati tikusi pie krāšņiem mākslīgajiem matiem, kas skaistās lokās viļņojas pār viņas plecu. Magones atbalstītāji var novērtēt, ka arī visādi citādi dzejniece izskatās lieliski.

Viņas augums atguvis perfektas aprises pēc otrā dēla piedzimšanas, un Magone to izcēlusi ar elegantu kleitu. Savukārt viņas lielās, skaistās acis izceltas ar vieglu grimu. Skaidrs, ka tik apburošs attēls ne vien sajūsminās visus Magones fanus, bet arī liks izmisumā kost pirkstos viņas bijušajiem mīlniekiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!