Foto: Privātais arhīvs

Šova Saimnieks meklē sievu skatītāju iemīlētākā varone Magone Burka septembra izskaņā pārsteigusi fanus, publicējot sociālajos tīklos pikantu Venta Vītola foto (attēlā). Par vīra draiskulībām ar Magoni iepriecināta nav Venta nesen apņemtā sieva.

29. septembra vēlā vakarā Magone sociālajos tīklos publicēja erotisku attēlu, kurā brašais guļbūvju celtnieks un siržu lauzējs Ventis redzams jūras malā saulrietā, vienā plaukstā satvēris savu vīrišķo mantību, bet ar otru roku atvilcis bikses no dibenpuses, tādējādi radot visai neķītru iespaidu.

"Seksīgais meistars Vītols" - zem attēla priekpilni pierakstījusi Magone. Nākamajā rītā attēls gan no publiskas apskates pazudis, taču fanu satraukums bijis pāragrs. Jau pēcpusdienā bilde atgriezusies, tikai šoreiz ar parakstu "Vītols bauda rudeni Liepājā" un brīdinājumu, ka jaunākiem par 18 gadiem šo attēlu labāk neaplūkot.

Kamēr daiļā dzimuma pārstāves un fanes, sajūsmā spiegdamas, priecē acis, neķītrais foto licis publiski saplūkties abu Venta dēlu mammām.  Venta likumīgā sieva un vecākā dēliņa mamma Marita par vīra vakaru draiskulībām Liepājā pie jaunākā dēla mammas nav īpašā sajūsmā.

"Baudītājs atradies," pie bildes ironiski pierakstījusi Marita, ilustrējot savas emocijas ar niknu sejiņu. Magone uz to atbildējusi ar gardu smējienu, bet Marita turpinājusi paust sašutumu, nosūtot sava vīra bērna mātei kaušļu simboliņu, uz ko Magone atbildējusi, publicējot špricētāja bildi.

Jautājums par to, kā nokārtosies šova fanu iemīļotās trijotnes - Venta un abu viņa sieviešu dzīves, joprojām ir neatbildēts. Likās, ka stāstam pienākušas laimīgas beigas, kad Ventis šopavasar atgriezās pie pirmā bērna mātes, lai apņemtu viņu par sievu, bet Magone šoruden ar abiem saviem dēliem pārcēlās uz Liepāju.

Tagad, spriežot pēc pikantās bildes, arī Ventis atrodas Liepājā, turklāt visai draiskā noskaņojumā, kamēr viņa maija beigās apņemtā sieviņa turpina vīru gaidīt mājās Kandavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!