Foto: DELFI

Šovu dalībniece un dzejniece Magone Burka, atvairot guļbūvju celtnieka Venta Vītola (abi attēlā) atkal uzliesmojušo publisko negāciju uzbrukumu, liek galdā jaunus faktus, lai parādītu, kas par tēvu patiesībā ir brašulis. Viņa ziņo, ka Ventis dēlam alimentus nemaksā, taču pats pamanījies tikt pie labuma sev.

Šova Saimnieks meklē sievu fani, kuri turpina sekot krāsainā pārīša likstām, iespējams, vairs netiek gudri, ciktāl mazais Raimonds Saulgaitis Burka oficiāli skaitās Venta dēls, cik ne.

Te Vītols puisēnam dāvā savu uzvārdu, te zēns pārtop par Burku. Te Ventis neatzīst dēlu par savu, te klaigā, ka Magone viņu neinformē par Raimonda Saulgaita gaitām. Te brašulis uz aicinājumu uz zēna jubileju atbild ar lamuvārdiem, te pēkšņi sāk plosīties, ka Magone neaicinot uz tikšanos.

Ventis īpaši necenšas slēpt to, ka nemaksā alimentus, argumentējot šo izvēli ar faktu, ka nav veiktas DNS analīzes, kas apstiprinātu, ka Raimonds tiešām ir viņa dēls. Magone savā Draugiem profilā publicējusi ierakstu, kas atklāj - ja ir iespēja par dēlu iegūt materiālus labumus sev pašam, Ventim gan nekāda analīze nav vajadzīga.

"Kāds ļoti interesants fakts. Pats labprātīgi Vītols bērnu apliecībā reģistrēja pēc bērna dzimšanas, pie tam vēl savā pasē ierakstīja.

Un ļooooti naski bez manas ziņas paspēja VID iesniegt iesniegumu par Raimondu kā savu apgādājamo bērnu uz sava vārda, lai viņš sev saņemtu nodokļu atvieglojumus, tādejādi iedzīvojoties uz Raimonda rēķina.

He, re kāds aprēķina funktieris čalītim! Bet no alimentiem gan veikli izvairās!" skarbo patiesību atklāj Magone. Viņa atklāj, ka ar nolūku nemetas tiesāties par alimentiem, jo, kā jau stiprā latviešu sieviete, visu var pati. Turklāt Magone apzinās, ka Ventis varētu alimentu maksājumus vēlāk izmantot kā ieganstu, pieprasot dēlam, lai tas viņu uztur.

"Raimondam ir pietiekami gana visa kā un nekas netrūkst, bet vecumdienās manam bērnam nebūs jāuztur šī persona, kura nav uzturējusi bērnu," to, kāpēc nepieprasa alimentus, izskaidro Magone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!