Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā tapušā pārīša – dzejnieces Magones Burkas un guļbūvju celtnieka Venta Vītola – attiecību stāsts turpina attīstīties: kamēr Magone sociālajos portālos sūdzas par Venta nevēlēšanos veikt DNS testu, Ventis publicē attēlus no romantiskiem vakariem mākslinieces dzimtajā pusē.

Skaistā Magone, kurai šova laikā izdevās sajaukt prātu ne vienam vien preciniekam un onkulim pie zilā ekrāna, galu galā par labāko atzina Venti un drīz vien paziņoja Latvijai priekpilnu vēsti - jau šova laikā abi paspējuši sagādāt mazuli.

Diemžēl tālāk viss tik gludi nerisinājās - topošais tēvs pat atļāvās publiski paust šaubas par to, vai gaidāmais mazulis patiešām būs no viņa, bet apvainotā māmiņa steidza meklēt viesstrādnieces laimi Londonā.

Nelaimīgais Ventis publiski atvainojās šova līgavai un mierinājumu meklēja pie sava pirmā bērna mātes, apprecot viņu, bet aizvainotā Magone nevēlējās par Venti ne dzirdēt.

Jūnija sākumā pasaulē nākot šova laikā ieņemtajam mazulim, dzimšanas apliecībā tēva vārdu viņa izvēlējās nenorādīt.

Īsi pirms Līgo svētkiem Magone saviem sekotājiem sociālajos tīklos atklāja kādu nepatīkamu faktu - Ventis izvairoties no DNS analīžu veikšanas, lai noskaidrotu, vai patiešām ir mākslinieces dēliņa tēvs.

Magones sekotājus skaļais paziņojums pārsteidzis, un viņa saņēmusi pamatotus jautājumus par to, kāpēc gan vispār ir jāveic DNS tests un jātērē vairāki simti latu, ja Ventis jau visas Latvijas priekšā ir pateicis, ka bērnu atzīst, kamēr pati Magone izvēlējusies bērniņa tēva vārdu dzimšanas apliecībā nenorādīt un dot mazajam Raimondam Saulgaitim cildeno Burku dzimtas uzvārdu.

Magone diskusiju sociālajos tīklos turpinājusi vēl labu laiku, atklājot saviem faniem, ka DNS testa veikšana ir paša bērniņa interesēs - lai mazulītis būtu pasargāts no iespējamām līdzcilvēku nievām.

"Ventis tikpat arī visas Latvijas priekšā izteica šaubas un pateica, ka tas nav viņa bērns... Tāpēc vēlos DNS, jo viņš pats sēja šaubas. Un vai man ar bērnu būtu jādzīvo visu mūžu kaunā, pazemojumā, citu nievās un pārmetumos no tā, ka, lūk, Ventim vienu dienu ienāk prātā noliegt bērnu, bet otrā atzīt?" - kādā vasaras naktī jaunā māmiņa skumji rakstījusi sociālajos tīklos.

Diemžēl tālākajā diskusijā šova fani vairs nav bijuši tik draudzīgi nosakņoti pret Burkas jaunkundzi, atgādinot jaunajai māmiņai, ka par šādām lietām vajadzējis aizdomāties pirms mīlas prieku baudīšanas ar brašo Venti.

Daži pat bijuši pavisam skarbi, nosaucot guļbūvju celtnieku par vīrieti, kuru interesē tikai gultas prieki un pārmetot Magonei bērnišķīgumu un bezatbildību.

Tikmēr pats Ventis savus fanus vedina uz citām domām. Parasti aktīvais sociālo tīklu lietotājs Magones diskusijā nav iesaistījies, bet pēc dažām dienām publicējis vairākus attēlus no vakara Magones dzimtajos Kalētos, kas liek domāt par to, ka guļbūvju celtnieks devies ciemos pie dzejnieces, lai sakārtotu attiecības.

Vairāki interneta lietotāji, kuri seko šai attiecību sāgai, norādījuši, ka Ventis redzēts Kalētu pusē, draudzīgi tērzējam ar Magoni, citi pat izsaka aizdomas par to, ka brašulis neilgi pēc kāzām ar pirmā bērna māti atkal atgriezies pie otrā bērna māmiņas.

Arī portālā draugiem.lv Ventis, kurš pēc kāzām ar simpātisko Maritu steidza palepoties ar vīra statusu un glītām kāzu bildēm, informāciju par precēta vīra statusu izdzēsis, izvēloties ziņas par otro pusīti vairs nenorādīt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!