Foto: Instagram.com/natasha_stromberga/

Priecīgus jaunumus pavēstījis divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs un viņa sieviņa Nataša – pāris ir pirmā kopīgā bērniņa gaidībās.

Šos skaistos jaunumus pāris plašākai sabiedrībai atklājis ar sociālo tīklu starpniecību. Nataša otrdien, 12. decembrī, "Instagram" tīklā publiskojusi skaistu foto, kurā viņa un Māris viens otram sniedz skūpstu pie Ziemassvētku eglītes.

Bildē redzams bērnu divritenis, un Nataša foto aprakstā norādījusi, ka nākamā gada jūnijā viņu ģimenē gaidāms pieaugums.

Arī Māris padalījies ar ģimenisku kadru, kurā viņš un mīļotā iemūžināti uz miniatūrā velosipēda, un fotogrāfijas aprakstā atzinis – viņš nespēj vien sagadīt, kad kļūs par tēvu.

"Pasaule, uzmanies, mini Mašīna ir ceļā. Turu īkšķus, lai tas būtu zēns. Tikai jokoju – būšu priecīgs arī par meitu. Neaprakstāmi laimīgs, ka drīzumā kļūšu par tēti," vēstījis Māris, kuru latvieši visbiežāk dēvē vienkārši par Štrombi, bet ārzemnieki – par "The Machine" jeb Mašīnu.

Atgādinām, ka Māris un ASV dzīvojošā filipīniete Nataša ir kopā jau vairākus gadus. 2015. gadā latviešu sportists savā 28. dzimšanas dienā bildināja mīļoto.

Savukārt pērn pāris mija gredzenus tuksneša un klinšu ieskautajā Arizonas štata pilsētā Sedonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!