Foto: Vida Press

Nesen tapa zināms, ka Kardašjanu dinastijas jaunākā pārstāve Kailija Džennera lielā slepenībā laidusi pasaulē bērnu, un beidzot viņa arī atklājusi mazulītes vārdu – tabloīdu zvaigzne savu meitiņu nosaukusi par Stormiju Vebsteri (storm – vētra).

Mazulītes vārdu jaunā māmiņa plašākai sabiedrībai pavēstījusi ar sociālo tīklu starpniecību, "Instagram" tīklā publicējot nesen dzimušā bērna pirmo foto, kurā iemūžinātas Kailijas un viņas pirmdzimtās rokas.

"Stormija Vebstere," bildes aprakstā norādījusi Kailija, pieliekot punktu minējumiem par to, kāds vārds tiks dots viņas un amerikāņu repera Trevisa Skota kopīgajai atvasei.

Sociālo tīklu lietotāju vidū pēdējās dienās lielu atsaucību bija guvusi versija, ka jaunie vecāki savu meitu nosauks par Baterflaju (butterfly), kas latviski tulkojas kā taurenis, jo Kailija ar mīļoto pērn ne tikai uztaisīja vienādus tauriņu tetovējumus, bet viņa arī pēdējos mēnešos vairākkārt bija padalījusies ar bildēm, kurās iemūžinātas rotas ar tauriņu motīvu.

Atgādinām, ka Kailijas grūtniecība tika turēta lielā slepenībā, viņas ģimene atteicās sniegt jebkādus komentārus, un tas vairāku mēnešu garumā kuluāros lika izskanēt dažādām baumām. Noslēpumainības plīvurs krita 4. februārī, kad 20 gadus vecā daiļaviņa sociālajos tīklos izplatīja paziņojumu, ka 1. februārī viņa kļuvusi par mammmu.

Tajā pašā dienā Kardašjanu dinastijas pārstāve "YouTube" tīklā padalījās ar aizkustinošu video, kurā iemūžināts gaidību laiks. Sižets pāris dienās noskatīts ja vairāk nekā 37 miljonus reižu.

Kailijas meitas tēvs ir amerikāņu reperis Treviss Skots. Plašāka sabiedrība par abu romantiskajām attiecībām uzzināja aizvadītā gada pavasarī.

Jāatzīmē, ka nesen trešo reizi par mammu kļuva arī Kailijas pusmāsa Kima Kardašjana – surogātmāte laida pasaulē viņas trešo bērnu. Tāpat arī gaidībās ir Kailijas otra pusmāsa Hloja Kardašjana.

stormi 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 6, 2018 at 1:14pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!