Foto: Vida Press
Britu futbolista Deivida Bekhema un viņa sievas Viktorijas vecākais dēls Bruklins ir viena no tabloīdu iemīļotākajām slaveno vecāku atvasēm. Mediji dedzīgi seko līdzi pusaudža gaitām, un jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka viņš nesen pašķīries no savas draudzenītes.

Šopavasar tapa zināms, ka 17 gadus jauniņajam Bruklinam izveidojušās romantiskas attiecības ar par viņu divus gadus vecāko aktrisi Hloju Greisu Morecu (abi attēlā). Izdevums "Page Six" vēsta, ka mīlas romāns pajucis.

Abi uz randiņiem sāka iet pirms diviem gadiem, taču tikai šī gada pavasarī oficiāli tika apstiprināts, ka starp Bekhema dēlu un aktrisi izveidojušās nopietnas attiecības.

Pēdējos mēnešos preses fotogrāfi abus jauniešus neskaitāmas reizes iemūžināja kopā, un arī paši mīlnieki savas jūtas neslēpa, sociālajos tīklos publicējot vienu mīļbildīti pēc otras.

Tiek vēstīts, ka Bruklins šo vasaru kopā ar ģimeni pavadījis Losandželosā, un, lai gan Moreca esot bijusi tuvumā, jo arī mitinās šajā pilsētā, jaunieši gandrīz vispār neesot tikušies.

Kāds informators pastāstījis, ka jaunieši esot viens no otra pamazām attālinājušies, un tas novedis pie attiecību iziršanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!