Foto: Vida Press

Ne mazāk slavas kāra un naska uz plikumu izrādīšanu par amerikāņu sabiedrības dāmu un TV personību Kimu Kardašjanu ir viņas 19 gadus vecā pusmāsa Kailija Džennera (attēlā). Daiļaviņa šonedēļ atklājusi savu brango krūšu noslēpumu.

Kailija savu sociālo tīklu sekotājus iepriecinājusi ar pikantiem kadriem, kuros viņa iemūžināta niecīgā topiņā, kas izceļ viņas kuplo krūšu aprises.

Meitene jau agrāk atzinusies, ka palielinājusi lūpas, un sociālo tīklu lietotāji tagad metušies apspriest Kailijas pupiņus. Daudzi prātojuši, ka agrāk viņas krūšu apjomi bijuši krietni pieticīgāki, taču pēdējā laikā tās burtiski uzbriedušas.

Šī iemesla dēļ šovbiznesa zvaigznei nācies publiski taisnoties un aizstāvēt savus sievišķīgos apaļumus. Kailija sociālajos tīklos noliegusi, ka būtu veikusi krūšu palielināšanas operāciju.

Lai reizi par visām reizēm ieviestu skaidrību, meitene atklājusi savu formīgo apaļumu noslēpumu. Kardašjanas pusmāsa apgalvojusi, ka viņai šobrīd esot "īpašās dienas" un krūtis tik lielas kļuvušas hormonu ietekmē.

Tāpat viņa izteikusi nožēlu, ka drīz vien mēnešreizes beigsies un arī krūtis kļūs mazākas.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 25, 2016 at 6:55pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!