Foto: instagram.com/violetameynell

Nupat Latviju pāršalca priecīga ziņa – apritē Instagram zvaigzne atgriezusies repera un pašpasludinātā Mežciema karaļa Edija Meļņa līgava Violeta Meynell (attēlā). Meitene, kura savulaik aktīvi rāvās pēc slavas kā blogere un skaistumkonkursu dalībniece, nupat izskaidrojusi faniem, kāpēc tik ilgi bija pazudusi.

Pirms pāris gadiem Violeta mēģināja izsisties šovbiznesā visos iespējamos veidos. Viens no tiem bija blogs Violeta Meynell un YouTube kanāls ar tādu pašu nosaukumu, kuros labi nosauļotā blondīne regulāri informēja sev līdzīgas būtnes par tādām aktuālām lietām kā iPhone lietošana un iepatikšanās pretējam dzimumam.

Pēdējā gada laikā kā blogs, tā video kanāls aizdomīgi klusēja. Fani jau bija sākuši satraukties, bet nu Violeta ir atgriezusies, turklāt ar visai lielu pompu. Daiļaviņa ne tikai skaļi pieteikusi sevi Instagram, bet arī publicējusi jaunu ierakstu blogā, izskaidrojot, kas ar viņu pēdējā laikā noticis.

Violeta sirsnīgi sveic savu fanu armiju un skaidro, ka tikai tagad viņai beidzot atradies laiks, lai veiktu ierakstu blogā. Meitene apzinās, ka ilgi atstājusi savus fanus bez jaunumiem, taču taisnojas, ka pašai gandrīz gads paskrējis kā vēja spārniem. Iedvesmojošā interneta zvaigzne atklāj, ka viņai esot daudz jaunumu, ko pastāstīt.

"Daudzi jau laikam zina, ka esmu pārcēlusies uz Londonu. Kāpēc Londona? Jo Latvijā profesionālim nav iespējas attīstībai," izskaidro Instagram zvaigzne, piebilstot, ka pagaidām nevēlas iedziļināties sīkumos.

Skaistule informē fanus, ka pavisam drīz atgriezīsies arī YouTube ar saviem pamācošajiem video. Viņa sola kādā no video pamatīgāk izskaidrot savu izvēli pamest Latviju un gūt popularitāti no Londonas augstumiem.

Tiesa, Instagram zvaigzne šobrīd esot tik ļoti aizņemta, ka uzņemt jaunus video vēl neesot laika. Un kā nu ne - Violeta savā Instagram foto blogā šī gada pirmajās dienās jau nopublicējusi vairāk pašbildīšu, nekā pagājušajā pusgada laikā kopā, turklāt meitene cenšas atbildēt arī visiem sajūsminātajiem attēlu komentētājiem.

Violeta pasmējusies pati par sevi un savu darba sparu, atklājot, ka viņai nepieciešams "sešus mēnešus ilgs atvaļinājums divreiz gadā". Violetas Instagram blogs pieejams šeit.

Thug life 🤓😄✌️

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Jan 9, 2016 at 4:09am PST

Friday is the best day 🤗

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Jan 8, 2016 at 2:04am PST

Sleepy day 😴😴😴

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Jan 6, 2016 at 3:43am PST

👻👻👻

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Jan 2, 2016 at 7:08am PST

I need a six month holiday, twice a year ✌👀#londonlife

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Jan 1, 2016 at 12:58pm PST

What'saap✌

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Sep 9, 2015 at 3:20am PDT

When summer comes around... 😎😜😊

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Aug 29, 2015 at 12:04pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!