Foto: Privātais arhīvs

Nepilnas trīs nedēļas pēc pašas pieteikšanās uz Latvijas selfiju karalienes titulu, kam sekoja interneta pārpludināšana ar pašbildītēm un solījums godam nest kroni, no sociālajiem tīkliem negaidīti pazudusi Ilze Brikouska (attēlā).

Pēdējo mēnešu nelāgie notikumi ap Latvijas selfiju karalienes troni rada pamatotas bažas par to, ka tronis varētu būt nolādēts. Pēc Santas Čerņevskas negaidītās atteikšanās no titula vēl nevienai citai daiļavai nav izdevies noturēties tronī ilgāk par dažām dienām.

Kad situāciju glābt pieteicās seksīgās Lee mazā māsiņa Ilze, atklājot, ka gatava mesties jautrā avantūrā un izmantot dzīves piedāvāto iespēju, likās, ka Latvija beidzot atkal tikusi pie jaunas un atraktīvas pašbildīšu dīvas.

Diemžēl tautas prieki bija īsi - nepilnas trīs nedēļas pēc kāpšanas tronī Ilze sociālajos tīklos vairs nav atrodama. Lai gan uzreiz pēc titula iegūšanas atraktīvā meitene, kuru tauta jau bija novērtējusi kā seksīgās Lee vēl simpātiskāku versiju, aktīvi rūpējās par to, lai viņas Instagram profilā netrūktu titulu attaisnojošu attēlu, nu viņa Instagram vairs nav atrodama vispār.

Meitene nav nekādā veidā paziņojusi par to, ka atteiktos no troņa, tāpēc tautai atliek cerēt, ka Ilze vienkārši uz laiku pazudusi, lai smeltos jaunas gudrības un atgrieztos ar uzlabotām prasmēm. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!