Foto: Instagram.com/mairisbriedis/

Aizvadītajā nedēļā Latvijas sporta izcilnieki – bokseris Mairis Briedis un basketbolists Kristaps Porziņģis – tikās ringā. Nu Mairis met Kristapam jaunu izaicinājumu.

Pirms nedēļas abi Latvijas sporta talanti savos "Instagram" kontos lepojās ar kopīgajām fotogrāfijām. Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostas īpašnieks Briedis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznei Kristapam Porziņģim sniedza nelielu treniņcīņu.

Par aizvadīto treniņu Briedis savā foto blogā komentēja: "Pirmo reizi ringā man pretī stāv tik garš sportists, bet pašam ir interesanti pārmaiņas pēc kādu arī patrenēt, turklāt tik talantīgu sportā, ne tikai basketbolā."

Nu Mairis nolēmis izaicināt Kristapu uz dueli nevis boksa ringā, bet gan, izmantojot smagu veseri, tautā sauktu par "kuvaldu".

Briedis "Instagram" ievietojis video, kurā romantiskas mūzikas pavadībā nodemonstrē savas spējas, cilājot smago instrumentu. Komentārā viņš Kristapam jautā, kā viņam sokas ar "kuvaldu" un pieprasa rezultāta video.

Video beigās Briedis aicina: "Kristap, parādi klasi!"

@kporzee kā Tev ar kuvaldu? 😄 vajag rezultāta update video 💪🏻

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on May 21, 2017 at 9:24am PDT

🇱🇻🇱🇻🔝🔝

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on May 13, 2017 at 9:58am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!