Foto: DELFI

Rīgas pirmais ballīšu zvērs Misters Madars (attēlā centrā) vairākus mēnešus pavadīja, plosoties pa Latvijas glamūrīgākajām ballītēm un tiekoties ar slavenībām, bet tagad viņš beidzot izlēmis sākt strādāt reālu darbu. Kā jau tagad tas populāri, jaunais censonis izlēmis mērķēt uz kāda šova vadītāja amatu.

Sava izteiksmīgā izskata un plašo šovbiznesa kontaktu dēļ Madars jau saņēmis neskaitāmus piedāvājumus vadīt dažādus šovus un uzvedumus. Madars izvēlējies savu karjeru sākt šovā Nākotnes pagrabs, kuru veido trīs jaunie humoristi - Edgars Toretto, Juris Grīntāls un Aldis Grandāns.

Madara debija šovā notikusi 30. janvāra vakarā, kad Nākotnes pagrabs uzstājies klubā Mai Tai. Ballīšu zvērs pārliecinoši iejuties intervētāja lomā, uzdodot pikantus jautājumus Latvijas slavenībām.

Madars izaicinājis uz vārdu cīņu savu konkurentu ballēšanās jomā Raivi Raspopovu, kā arī painteresējies, vai viņa iemīļotā dziedātāja Katy Tindemark, kura savulaik uzstājusies bez biksītēm, vērot šovu ieradusies bez apakšveļas.

Simpātiskā zvērēna tiešums un humors savaldzinājis arī Katy, un dziedātāja atzinusies jaunajam šovmenim, ka patiešām atnākusi bez krūštura un apakšveļas nevalkāšana liek viņai justies brīvāk.

Nākotnes pagraba veidotāji atzinīgi novērtējuši Madara debiju šovā, taču Madars ar to neapstāsies - ballīšu zvērs cer iepeldēt plašākos ūdeņos un vadīt kādu muzikālu šovu televīzijā, vai vismaz tikt pie lomas UgunsGrēkā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!