Foto: Vida Press

Šobrīd viens no karstākajiem ziņu tematiem ir Kannu kinofestivāls. Dedzīgi tiek apspriestas ne tikai tajā demonstrētās filmas, bet arī dāmu tērpi. Turklāt dažas daiļavas īpaši nopūlas, lai par viņām runātu.

Čehu modelei Petrai Ņemcovai (attēlā) izdevies uz citu dāmu fona izcelties ar saviesīgam un elegantam burziņam ne pārāk piemērotu tērpu, kas balansējis uz šaurās robežas starp pikantu gaumi un vulgāru bezstilu.

Pirmdienas pievakarē šovbiznesa zvaigznes sanākušas kopā luksusa zīmola "Chopard" tematiskajā ballītē. Par pasākuma apspriestāko viešņu kļuvusi 36 gadus vecā Ņemcova.

Čehu skaistules izvēlētais ballītes tērps atstājis maz vietas iztēlei. Pikantais, pieguļošais kombinezons ar viegla auduma augšdaļu un dziļu dekoltē izgriezumu, protams, glaimojis valkātājas auguma aprisēm.

Nedienas sākušās brīdī, kad viņu iemūžinājuši sanākušie fotogrāfi. Zibspuldžu izgaismotajos attēlos visā krāšņumā iespējams novērtēt modeles kailās krūtis, jo viņa sev vien zināmu iemeslu dēļ uz burziņu bija devusies bez apakšveļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!