Foto: Vida Press
Ja dāma izgājusi sabiedrībā viegla auduma tērpā ar dziļu dekoltē, viņai jābūt dubultuzmanīgai, lai nepiedzīvotu nelāgu misēkli ar izsprukušiem pupiņiem. Turklāt tad, ja sieviete ir slavena un gadās ķibele, vēlāk par to runās visa pasaule.

Līdzīgi noticis ar austrāliešu modeli Meganu Bleiku Ērvinu (attēlā). Ārvalstu medijos popularitāti izpelnījušies foto, kuros paparaci iemūžinājuši viņas kailo krūti.

Plašsaziņas līdzekļos uzvirmojušas runas, ka modelei ir mīlas romāns ar Kimas Kardašjanas māsas Kortnijas bijušo mīļoto un trīs kopīgo bērnu tēvu Skotu Disiku.

Paparaci abus nesen pieķēruši kopā Ņujorkā. Turklāt sensāciju kārie fotogrāfi nošāvuši divus zaķus vienā piegājienā – tikuši pie bildēm ar Ērvinu un Disiku, kā arī pamanījušies iemūžināt modeles ķermeņa pašu labumiņu.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka šoreiz pie vainas bijis negantais vējš, kas plosījās Ņujorkā. Ērvina uz tikšanos ar Disiku bija devusies blūzē ar ļoti dziļu dekoltē izgriezumu, un viņa, protams, bija piemirsusi uzvilkt krūšturi. Tālākais scenārijs ir skaidrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!