Foto: DELFI

Pašmāju modes blogeris, androgīnais modelis un aktīvs Rīgas smalko burziņu apmeklētājs Jaroslavs Barišņikovs nu jau vairāk nekā mēnesi izmēģina spēkus apkalpojošajā sfērā – viņš sācis strādāt kioskā par pārdevēju.

Jaroslavs sācis strādāt "Narvesen" bodītē, kas atrodas iepretim "Bērnu pasaulei" Rīgā, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Pirms kāda laika draugam radās nepieciešamība pēc papildu darbinieka. Lai ātrāk palīdzētu to atrast, sociālajos tīklos ievietoju sludinājumu ar tekstu – te ir darbs! Aicināju jauniešus sarosīties un sūtīt pieteikuma vēstules. Tā vietā man sāka sūtīt nievājošus tekstus no sērija "Narvesen", fui, paldies, nē!

Nez kāpēc cilvēkiem radies iespaids, ka "narvītis" ir vēl viens "Rimi" vai "Maxima", kur pārdevējiem ir milzīga slodze un jāstrādā anormālas stundas," intervijā izdevumam neizpratni paudis Jaroslavs.

"Protams, kā jebkurā citā darbā, arī te jābūt atbildībai un, kā jebkurā apkalpošanas jomā, jārunā ar cilvēkiem un jāapkalpo tie ar smaidu un laipni. Taču tas nebūt nav briesmīgs darbs, jo nelielajā kolektīvā darba stundas paskrien nemanot," skaidrojis modes blogeris.

Jaroslavs pēc ilgām pārdomām pats nolēmis ieņemt vakanto vietu aiz kioska letes. Turklāt, kā atklājis blogeris, viņš šo lēmumu nenožēlojot.

"Darbs ir diezgan foršs. Lai arī esmu strādājis dažādos modes veikalos par veikala vadītāju, "Narvesenā" izjūtu daudz lielāku gandarījumu. Cilvēki, kas te iepērkas, ir ļoti smaidīgi un laipni. Un, lai arī komunikācija mums ir uz īsu brīdi, 95 procentos gadījumu tā ir ļoti patīkama," piebildis Jaroslavs.

Tāpat arī modīgais puisis piebildis, ka savulaik iegūtā atpazīstamība darbā viņam netraucējot, turklāt pēc matu noskūšanas cilvēki viņu atpazīstot daudz retāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!