Foto: Privātais arhīvs

25. jūnijā multimākslinieks, šovā "Okartes skatuve" iepazītais Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers kopā ar mīļoto vīrieti Arturu devās uz Stokholmu, kur ar pilnu krūti baudīja Artura sarūpēto dāvanu – biļetes uz dziedātājas Bejonsas Noulzas un Jay Z koptūri - "On the run II ( OTR II)". Kā neslēpj pats Kašers, dziedātājas koncerts viņam ir viens no mazajiem sapņu piepildījumiem.

Multimākslinieks "Instagram" saviem sekotājiem atklājis, ka Bejonsa ir viņa viens no iedvesmas avotiem. Kašers viņu apbrīnojis ne tikai mākslinieciski, bet arī skatuvuviski, vokāli, fiziski, kā arī novērtējis viņas menedžmenta, mārketinga, biznesa apbrīnojamās spējas un radošās izpausmes kompānijas vadīšanā.

"Viņa manās acīs ir mākslinieciska izcilība un perfekcija," atzinis Kašers, kuram koncerts bijis viens no mazajiem sapnīšiem tā saucamajā "bucket list" (vēlmju) listē.

Lai gan viņš pirms koncerta sākuma bijis 100 % pārliecināts, ka dejos un dziedās līdzi visām Bejonsas dziesmām līdzi – viss izrādījies savādāk. Viņu nošokējusi dziedātājas spēcīgā balss, kas klātienē izklausoties ļoti iespaidīgi, kā arī "dievišķā enerģija" no viņas acīm. Kašers uzņēmis vairākus īsos "Instagram" stāstus no koncerta, kas pazūd ik pēc 24 stundām.

"Es tur stāvēju pūlī, muti pavēris, šoka stāvoklī," savas sajūtas par koncertu apraksta Kašers. Viņu pārņēmis pilnīgs un absolūts miers, bet piedzīvotās emocijas un sajūtas multimākslinieks raksturo kā palēnināto filmu.

"Man bija sajūta, ka es satiekos ar Dievu!" piebilst Kašers, kuram no dziedātājas uzstāšanās cauri ķermenim skrējušas skudriņas visu koncerta laiku, "divas stundas un 30 minūtes atrasties konstantā, patīkamo skudriņu tirpiņu izvirdumā ir kas īpašs. Mans ķermenis vienkārši what? Prāts vienkārši omg."

"Nopietni, man dvēseliskais orgasms pilnīgā miera stāvoklī! Skatoties šokā atvērtu muti, mirdzošām acīm, atrodoties tūkstošu trakojošu fanu ielenkumā! Tas ir viens no manas dzīves skaistākajiem mirkļiem! Viņa ir ļoti īpašs cilvēks un super happy (super priecīgs), ka man palaimējās pieredzēt, piedzīvot viņas un Jay Z cilvēcisko un māksliniecisko maģiju," savā "Instagram" pauda multimākslinieks.

Visi man tuvàkie noteikti zin, ka @beyonce ir manas dzīves viens no iedvesmas avotiem! Es esmu viñu apbrīnojis ne tikai màksinieciski, skatuviski, vokàli un fiziski, bet arī viñas menedžmenta, màrketinga, biznesa apbrīnojamàs spèjas un radošàs izpausmes, vadot kompaniju #parkwoodentertainment ! Viña manàs acīs ir màkslinieciskà izcilība un perfekcija! Vakar, šī bilde tika uzñemta pirms koncerta, kad es vèl 100% biju pàrliecinàts, ka dejošu, dziedàšu viñas visàm dziesmàm līdzi ( jaaa, màcījos vàrdus, gatavojos ), kratīšos un tà bús visu laiku vislabàkà ballīte! Bet viss bija pavisam savàdàk! Es dzīvè esmu piedzīvojis tik tiešàm daudz, taču tàs sajūtas, atskanot pirmajiem dziesmas vàrdiem- es nevaru ieterpt vàrdos- pirmkàrt, man bija šoks par viñas balsi- dzīvajà tà ir 10 reizes spècīgàka un augstàka nekà liekas video ierakstos youtubè, otrkàrt- no viñas acīm nàk dieviškja energija! Es tur stàvèju púlī... muti pavèris... šoka stàvoklī... pilnīga un absolúta miera piepildīts un viss kas notika- gluži kà tàdà slow motion filmà! Man bija sajúta, ka es satiekos ar Dievu! Jo ir ok, ja reizi pa reizei visam kjermenim iziet cauri mazàs, patīkamàs skudriñas, bet 2h 30 min atrasties konstantà patīkamo skudriñu, tirpiñu izvirdumà- mans kermenis vnk WHAAAAAAT?? :))) praats vnk. Oooooommmgggg.... :))) Nopietni, man bija dvèseliskais orgasms pilnīgà miera stàvoklī... yaaaaaap......-skatoties, šokà atvèrtu muti, mirdzošàm acīm, atrodoties túkstošu trakojošu fanu ielenkumà! Tas ir viens no manas dzīves skaistàkajiem mirkliem! Viña ir loti īpašs cilvèks un esmu super happy, ka man palaimèjàs pieredzèt, piedzīvot viñas un Jay Z cilvècisko un màksliniecisko magiju! Paldies @notart.a par skaistàko dàvanu ever! Tas bija viens no mazajiem sapnīšiem bucket listè! 😘❤️ check! Gluži kà ar @ligaslibertesdejasteatris izràdèm- aizej uz vienu un iemīlies uz múžu, tàpat ar @beyonce - gribu vèl un vèl! Noteikti došos arī uz nàkamajàm tùrèm! eh... izteicos :)))) #beyonce #beyonceandjayz #beyonceconcert #ontheruntour #otr #amazing #concert #happy #magic #music #masterpieces #God #QueenB

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on Jun 26, 2018 at 4:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!