Šonedēļ bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece piedzīvojusi laimīgu savas dzīves notikumu – viņa mijusi gredzenus ar arābu izcelsmes gastroenterologu Hosamu Abu Meri (abi kopā attēlā).

Par saderināšanos abi mīlnieki plašāku sabiedrību informēja šī gada marta izskaņā - Mūrniece atklāja, ka Hosams viņai pasniedzis no Apvienotajiem Arābu Emirātiem atvestu saderināšanās gredzenu, un izteica cerību, ka drīzumā viņa šķirsies no sava bijušā vīra uzvārda, un tagad tas ir noticis.

"Jā, esmu apprecējusies un mainījusi uzvārdu," DELFI Izklaidei apstiprināja bijusī ministre un pastāstīja, ka laulību ceremonijā piedalījušies tikai liecinieki, jaunās ģimenes draugi.

Jau vēstīts, ka Mūrnieces un viņas pirmā vīra un divu bērnu tēva - Drošības policijas darbinieka Raimonda Mūrnieka - laulība izjuka aizvadītā gada pavasarī. Toreiz viņa intervijās neslēpa, ka pienācis viņas dzīves grūtākais laiks, bet šopavasar viņa medijiem stāstīja, ka tobrīd viņai Abu Meri atbalsts ir ļoti palīdzējis.

"Šķīrusies esmu jau gadu, tāpēc bija pietiekami daudz laika pārdomāt, kā vēlos dzīvot tālāk. Protams, svarīgs bija manu bērnu viedoklis," īsi pēc kāzām nozīmīgo savas dzīves lēmumu komentēja jaunā sieva un atklāja, ka tagad abi plāno doties medusmēnesī.

Arī Abu Meri aiz muguras ir jau viena laulība - šī gada janvārī viņš šķīris 11 gadus ilgo laulību ar sievu un divu meitu māti Antru, un tikai pēc laulības oficiālas šķiršanas viņš uzsāka kopdzīvi ar Mūrnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!