Foto: Privātais arhīvs

Pasaulē slavu guvusī latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) no skauģiem nereti saņem pārmetumus par to, ka muskuļu pumpēšana sievieti izskata ziņā padara par līdzīgu vīrietim. Karīna publicējusi seksīgu attēlu, kas pierāda pretējo.

Akmens kļuvusi par celmlauzi Latvijas sieviešu fitnesa sfērā un pēdējo gadu laikā iedvesmojusi jau tūkstošiem meiteņu doties uz svaru zāli un strādāt ar savu augumu, tiecoties pēc glītiem muskulīšiem.

Kamēr daļa tautas jūsmo par Latvijas meiteņu pievēršanos sportam, slinkā tautas daļa pukst par to, ka Karīnas piemērs nav nekāds labais, jo muskuļu audzēšana liek dāmām zaudēt sievišķību.

Akmens savā Facebook profilā nupat publicējusi attēlu, kas liks aizvērt mutes visiem šiem klaigātājiem. Attēlā fitnesa skaistule redzama kailu ķermeņa augšdaļu. Pat vislielākajam fitnesa nīdējam, skatoties uz foto, nāksies atzīt, ka muskuļi neko ļaunu Akmens sievišķīgajiem apaļumiem nav nodarījuši.

Gluži otrādi - Akmens krūtis sports padarījis tikai vēl tvirtākas un sievišķīgākas. Akmens pauž prieku par to, ka izdodas šādā veidā motivēt arī Latvijas meitenes un aicina sekot jaunumiem viņas jaunajā Facebook sportistes lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!