Foto: Vida Press
Skumja ziņa pāršalkusi Lielbritāniju – 87 gadu vecumā mūžībā devusies Velsas princeses Diānas pamāte Reina Spensere (attēlā).

Grāfiene Spensere mirusi pēc īsas slimības, atsaucoties uz ģimenes pārstāvju teikto, ziņo britu mediji. Viņas dzīvība izdzisusi piektdienas, 21. oktobra, rītā mājvietā Londonā.

Ar Diānas tēvu Edvardu Džonu Spenseru, kurš 1975. gadā bija ieguvis grāfa titulu, Reina apprecējās 1976. gadā, deviņus gadus pēc tam, kad bija izjukusi viņa laulība ar Diānas māti.

Ar pamāti nākamajai britu nācijas un visas pasaules mīlulei nebija labas attiecības – pusaudzes gados viņa nespēja samierināties ar tēva lēmumu apprecēties vēlreiz, un arī vēlāk Reinai viņas simpātijas neizdevās iekarot.

2012. gadā gan tapa zināms par saraksti starp Diānu un viņas pamāti, kas atklāja – tieši viņai jaunā sieviete pirms saderināšanās ar princi Čārlzu atklājusi šaubas par ēnu, ko uz abu laimi met Kamilla Pārkere, kura vēlāk kļuva par prinča sievu.

Vēstules gan atklātībā tā arī nenonāca, bet britu mediji vēstīja, ka tās ļāvušas ieraudzīt abu sieviešu attiecības citā gaismā – ne tik naidīgas un pat ar zināmu siltuma devu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!