Foto: Vida Press

Nav vēl pagājusi diena kopš Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto dižojas ar jaunu tetovējumu, kad tauta jau masveidā metusies viņu izsmiet. Tetovējums, kura īpašo nozīmi tieši savā personiskajā dzīvē uzsvēris Toretto, izrādās ir nošpikots no kādas ārzemju megazvaigznes.

"Tetovējuma jēga un būtība ir jāzina tikai tā nēsātājam. Tāpēc jau mēs tetovējam uz savas ādas ko tādu, kas liek mums par kaut ko atcerēties, iedvesmo, dod spēku un veiksmi," DELFI Izklaidei pārdomās par savu tetovējumu dalījās Toretto.

Viņa preses pārstāve vēl piebilda, ka Toretto tetovējumam esot slēpta nozīme jeb kodēts skaidrojums.

Nācija ātri vien atkodusi, ka kodētā nozīme ir atsauce uz savulaik megapopulāro grupu Tokio Hotel. Izrādās, ka grupas līdera Bila Kaulica (attēlā) roku jau labu laiku rotā tetovējums, kas identisks Toretto it kā unikālajam ķermeņa izdaiļojumam.

Par saskatīto līdzību fani steiguši informēt arī pašu Toretto. Puisis gan ziņu uztvēris visai labvēlīgi un nopriecājies, ka Bils ir vēl viens "savējais".

Šis nav pirmais tetovējums uz Toretto ķermeņa, kuram līdzīgu jau nēsā arī ārzemju zvaigzne. Uz seksa eksperta krūtīm ir tāds pats uzraksta kā Džonijam Depam - My body is my journal and my tatoos are my story.

"Nepiekrītu tam, ka tetovējumam jābūt unikālam, un tāds nedrīkst būt nevienam citam. Neticu, ka gadījumā, ja aizej uz salonu un tev uztetovē kaut ko it kā unikālu, ir garantija, ka tetovētājs to nav uztaisījis vai neuztaisīs citiem," DELFI Izklaidei stāstījis Toretto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!