Foto: Privātais arhīvs

Latvijas jaunieši ir apmulsuši – iedvesmojošais Raivis Raspopovs (attēlā), kurš par saviem centieniem biznesā, fitnesā un ballīšu zvēra frontē allaž informējis ar apskaužamu regularitāti, jau kopš marta beigām ir kā akā iekritis. Pēc fanu uzstājīgiem lūgumiem "Delfi Izklaide" metās noskaidrot, kur palicis jaunatnes elks.

Raspopovs savā pirmajā slavas gadā regulāri lutināja fanus, sociālajos tīklos un medijos stāstot par savām aktualitātēm un atbildot uz interesentu jautājumiem. Taču nu jau vairākus mēnešus puisis klusē.

Pēdējās ziņas par Raspopovu bija martā, kad zēns stāstīja, ka pievērsies lielajam sportam un plāno kļūt par fitnesa modeli. Diemžēl pēc iedvesmojošā paziņojuma puiša paša izveidotā fitnesa lapa klusē.

Vairāki satraukti Raspopova fani vērsās pie "Delfi Izklaides", jautājot, kur palicis viņu varonis. Fani novērojuši, ka vienīgās ziņas, ko bijušais biznesmenis tagad publicē "Facebook", ir par savas iedzīves izpārdošanu, kas rada satraukumu par jauniešu elka iespējamām finansiālām problēmām.

Kā "Delfi Izklaidei" ziņo Raspopovs, satraukumam nav pamata – viņš ir atgriezies biznesā, tāpēc brīvā laika vairs neesot ne minūtes.

"Esmu uzsācis darbu jaunā biznesa sfērā – interneta veikalu mārketingā. Tāpat kā visi mani iepriekšējie biznesi, arī šis ir veiksmes stāsts, kas iesācies pozitīvas sakritības dēļ. Viss sākās ar to, ka vēlējos iegādāties jaunu televizoru tieši interneta veikalā," atklāj Raspopovs.

Kā jau cilvēkam ar biznesa domāšanu, viņam radās ideja apvienot patīkamo ar lietderīgo. Televizora iegādi puisis apvienojis ar lietišķas tikšanās norunāšanu.

"Viens un divi – nākamajā nedēļā uzsāku darbu kā reklāmas menedžeris. Pēc mēneša mana atdeve darbam tika pamanīta, tiku iecelts par mārketinga nodaļas vadītāju. Šobrīd uz maniem pleciem gulstas reklāmu un interneta veikala attīstības slogs.

Jāatzīst, ka darbs nav viegls. Brīvā laika ir maz," stāsta uzņēmīgais jaunietis. Lai garās darba stundas nenāktos pavadīt ofisā, Raspopovs sev mājās iekārtojis stūrīti, no kura vada savus biznesa projektus.

Šīs aktivitātes arī izskaidro to, kāpēc Raspopovam atlicis mazāk laika faniem un aktivitātēm sociālajos tīklos. Puisis atzīst, ka arī fitnesa centienus ar jauno biznesu savienot ir liels izaicinājums.

"Nav viegli, bet cenšos. Zāli apmeklēju vakaros," tā Raspopovs, kurš jau šobrīd noteikti ir aktīvi iegrimis biznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!