Foto: Privātais arhīvs

Slavenākā fitnesa trenere no Latvijas Karīna Akmens (attēlā) šobrīd ir bērniņa gaidībās. Skaisto gaidīšanas procesu viņai sabojājis kāds "fans", kurš uzklupis trenerei ar nepatīkamiem apvainojumiem.

Savā "Facebook" fanu profilā, kur sportiste dalās pieredzē arī par grūtniecības laiku, viņa 23. maija vakarā ievietojusi arī vēstuli no kāda sekotāja.

"Fans" personīgi uzrunājis treneri, lai paziņotu, ka viņam esot žēl iedvesmojošās sievietes gaidāmā bērniņa. "Ko gan tu dari? Vingro grūtniecības laikā? Nopietni? Kas tu esi par cilvēku?

Sasodītā stulbā k***! Tev jāguļ un jāatpūšas, ne jau jāsporto. Sasodīti stulbā k***!" šādu vēstuli, rūpējoties par bērniņa veselību, topošajai māmiņai nosūtījis kāds rupeklis.

Kā faniem atklājusi iedvesmojošā trenere, šādas situācijas esot "fitnesa meitenes normāla ikdiena". Karīnas publicētā vēstule raisījusi milzu satraukumu interneta vidē. Ļaudis mierinājuši māmiņu un šausminājušies par to, kā cilvēks var atļauties tādu bezkaunību.

Ļaudis metušies publiski atgādināt rupeklim, ka grūtniecība nav nekāda slimība, bet māmiņas dalījušās pieredzē par to, kā fiziskās aktivitātes gaidību laikā palīdz dzemdībās.

Arī pati trenere, rakstot savu grūtnieces blogu, regulāri uzsver to, ka īpašajā laikā nodarbojas tikai ar vienkāršiem vingrojumiem, nemetot sev nekādus sportiskus izaicinājumus. Tāpat viņa iesaka citām topošajām mammām, kuru ķermeņi nav pieraduši pie sporta, šo mēnešu laikā nemēģināt atdarināt viņas režīmu, bet gan vienkārši veselīgi izkustēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!