Foto: Sputnik/Scanpix/Publicitātes foto/Vida Press
Nedēļa aizvadīta karsti – netrūka dažādu pārsteigumu, par kuriem rūpējās gan pašmāju un ārvalstu slavenības, gan citi. Ja darbu dunā palaidi kaut ko garām, piedāvājam atskatīties uz spilgtākajiem, karstāk apriestajiem un interesantākajiem nedēļas tematiem "Delfi Izklaidē".

Foto: Ieskats latviešu seksa komēdijas 'Svingeri' aizkulisēs

Foto: Publicitātes foto
Jau gada nogalē kinoteātros pirmizrādi piedzīvos latviešu komēdija "Svingeri", kuru uzņēmis pazīstamais producents
Andrejs Ēķis
, un tagad iespējams ielūkoties pikantā kinodarba tapšanas aizkulisēs

Lasīt vairāk

Liene Greifāne skaidro, kāpēc ņēmusi naudu no Krūmiņa

Foto: F64

Populārā latviešu estrādes māksliniece Olga Rajecka nesen pavilka uz zoba dziedātāju Lieni Greifāni, pavēstot, ka viņai par saviem panākumiem jāsaka liels paldies bagātam mecenātam – uzņēmējam Jūlijam Krūmiņam (abi attēlā). Tagad Liene izskaidrojusi, kāpēc vairākkārt lūgusi palīdzību turīgajam kungam.

Lasīt vairāk

Daiļava, kura savaldīja skandalozo krievu miljardiera mazdēlu

Foto: Instagram.com/di_melison/

Savulaik lielu ievērību izpelnījās krievu miljardiera Igora Ņekļudova mazdēls Grigorijs Mamurins. Viņš pasauli pārsteidza ar vairākiem sociālajiem eksperimentiem, kuros pārbaudīja, uz ko cilvēki ir gatavi naudas dēļ. Tiesa, pēdējā laikā jauneklis nav attaisnojis skandālista un sliktā puiša slavu. Viņš visu uzmanību velta savai mīļotajai meitenei – modelei Diānai (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Iespaidīgi kadri: jūra atsegusi Karostas fortu drupas

Foto: Edgars Pohevičs

Liepājas Karostas forti jau daudzus gadus ir viens no iecienītākajiem galamērķiem, kur uzņemt skaistus foto, bet tagad tur iespējams vērot īpaši iespaidīgu skatu – jūra ir atkāpusies, skatieniem atsedzot to, ko parasti slēpj ūdens.

Lasīt vairāk

Mišela Obama apžilbina pēdējās vakariņās pirmās lēdijas godā

Foto: AP/Scanpix

Otrdien, 18. oktobrī, ASV prezidents Baraks Obama un viņa kundze Mišela (abi attēlā) aizvadīja pēdējās valsts vakariņas, un šim notikumam par godu ASV pirmā lēdija bija izvēlējusies atmiņā īpaši paliekošu tērpu.

Lasīt vairāk

Slepus apprecējies leģendārais hokejists Artūrs Irbe

Foto: F64

Viens no slavenākajiem latviešu sportistiem, hokeja vārtsargs Artūrs Irbe (attēlā) šoruden piedzīvojis izmaiņas privātajā dzīvē – viņš otro reizi iestūrējis laulības ostā.

Lasīt vairāk

Foto: Nigērijas bagātnieku dižmanība uz Āfrikas nabadzības fona

Foto: Instagram.com/richkidsnaija/

Lai gan Āfrika daudziem saistās ne tikai ar skaistu dabu, bet arī lielu nabadzību, Nigērijā dzīvo ļaudis, kuri trūkumu nekad nav izjutuši, turklāt, kā jau tas mūsdienās piedien īstiem bagātniekiem, publiski dižojas ar savu grezno dzīvi un vērienīgajām izklaidēm.

Lasīt vairāk

Foto: Alla Pugačova turpina kļūt arvien jauneklīgāka

Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas estrādes leģendas Allas Pugačovas (attēlā) fani un arī nelabvēļi nespēj beigt brīnīties par vizuālajām izmaiņām, ko pēdējo pāris gadu laikā piedzīvojusi dziedātāja, un katra viņas iziešana sabiedrībā kļūst par karstu diskusiju tematu.

Lasīt vairāk

Miljonārs Maligins mijis gredzenus ar savu Elīnu

Foto: DELFI

Nedēļas izskaņā lielu notikumu piedzīvojis miljonārs, "Olainfarm" prezidents Valērijs Maligins un viņa mīļotā sieviete, aktrise un gleznotāja Elīna Dzelme – abi apprecējušies.

Lasīt vairāk

Kas tev jāzina par Lidojošā makaronu monstra sekotājiem

Foto: Vida Press

Plašas diskusijas sabiedrībā radījis atteikums reliģisko organizāciju reģistrā iekļaut Rīgas Pastafariānisma draudzi, kas vienkopus pulcē Lidojošā makaronu monstra pielūdzējus. Viedokļi par "tefteļu un makaronu gaismas" sludinātājiem dalās, un viss liecina, ka arī pasaulē viņu cīņa par savām tiesībām nav viegla.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!