Foto: Vida Press/Kadrs no video/F64
Arī aizvadītajā nedēļā nedz pašmāju, nedz ārvalstu šovbiznesā netrūka dažādu kartu tematu, par ko trīt mēles un lauzīt galvas. "Delfi Izklaide" piedāvā apspriestāko un satraucošāko izklaides lauciņa ziņu izlasi.

Atklājas traģiski fakti par prinča Čārlza un Diānas kopdzīvi

Foto: Reuters/Scanpix
31. augustā apritēs 20 gadi, kopš mūžībā pāragri devās britu princese Diāna. Nāves gadadienas gaidās gaismā tiek celti pagātnes noslēpumi – drīzumā iznāks jauna grāmata par viņas un prinča Čārlza (abi attēlā) traģisko laulību un problēmu mākto kopdzīvi.

Lasīt vairāk

'Patiesības spoguļa' Līgas un Normunda dzīve pēc šova

Foto: Kadrs no video/Privātais arhīvs

Šova "Patiesības spogulis" spilgtākā pāra titulu līdz šim noteikti iemantojuši omulīgā Līga un viņas mīļotais Normunds. Kopš šova filmēšanas jau kāds laiciņš aizritējis, un izrādās – tas tiešām mainījis pāra dzīvi.

Lasīt vairāk

Jutekliski foto: 18 gadu vecā Silvija no Rīgas iekaro modes pasauli

Foto: Privātais arhīvs

Astoņpadsmit gadus vecā rīdziniece Silvija Anna Kaufmane modeles gaitas uzsāka pavisam nesen – pērnā gada vasarā. Vēlēšanās savā īpašumā iegūt skaistas fotogrāfijas un nejauši izlasīts fotogrāfa sludinājums Silvijai sniedza iespēju savu fotografēšanās talantu parādīt starptautiskā vidē.

Lasīt vairāk

Uzvirmo runas, ka izjukušas Zeltiņas un Brēmaņa attiecības

Foto: DELFI

Marta vidū Latvijā uzvirmoja runas, ka krīzi piedzīvo aktrises un rotu dizaineres Agneses Zeltiņas un uzņēmēja Rūdolfa Brēmaņa (abi attēlā) attiecības. Šonedēļ izdevums "Kas Jauns" vēsta, ka šim mīlasstāstam pielikts punkts.

Lasīt vairāk

Krievijas pārstāvei 'Eirovīzijā' aizliegts iebraukt Ukrainā

Beidzot pielikts punkts minējumiem par Krievijas "Eirovīzijas" pārstāves Jūlijas Samoilovas (attēlā) likteni – Ukrainas Drošības dienests paziņojis, ka viņai liegta iebraukšana Ukrainā, kur maijā notiks starptautiskais dziesmu konkurss.

Lasīt vairāk

Fitnesa modele Paula publicē īpaši atklātu foto

Foto: Instagram.com/paolafreeman/

Strauji tuvojoties vasarai, cilvēki steidz uzlabot fizisko formu. Lai saņemtos veselīgam dzīvesveidam un fiziskajām aktivitātēm, iespējams, noderēs populārās fitnesa modeles Paulas Freimanes publicētais foto.

Lasīt vairāk

Šovu veterāne Violeta piedzīvojusi īpaši sievišķīgas pārvērtības

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Pieredzes bagātā dažādu pašmāju šovu zvaigzne Violeta Stepanova, kura sabiedrības uzmanību izpelnījusies gan savas pievilcības, gan tiešās valodiņas dēļ, nesen ļāvusies īpaši skaistām stila pārvērtībām.

Lasīt vairāk

Foto: Melānija Trampa sajūsmina koķetā tēlā

Foto: Reuters/Scanpix

ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija Trampa jau vairākkārt apliecinājusi, ka viņa ne tikai itin labi tiek galā ar pirmās lēdijas pienākumiem, bet arī tērpu izvēlē kļūdās reti. Aizvadītās nedēļas izskaņā viņa atkal pārsteigusi.

Lasīt vairāk

Skaisti foto: 'Playboy' modeles maģiskās kāzas

Foto: Vida Press/ Lion's Den Imaging/Splash News

Vairumā gadījumu kāzas kļūst par vienu no skaistākajiem notikumiem dzīvē, un nereti sabiedrībā zināmi cilvēki labprāt šajā īpašajā dzīves mirklī ļauj ielūkoties arī svešiniekiem. Tā nolēmusi darīt arī "Playboy" modele, izdzīvošanas šova zvaigzne Mikaila Vingla.

Lasīt vairāk

Foto: Līksmi atzīmē jaunās latviešu drāmas pirmizrādi

Foto: DELFI

Trešdien, 22. martā, pēc gana ilgas gaidīšanas pirmajiem interesentiem bija iespēja novērtēt jaunāko veikumu pašmāju kino jomā – režisora Staņislava Tokalova filmu "Tas, ko viņi neredz".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!