Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video/Vida Press
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un dedzīgāk apspriestajiem tematiem.

Kristaps Porziņģis 'met acis' uz kārdinošu 'Playboy' modeli

Foto: LETA/Vida Press
Savu fanu sirdis satraucis Ņujorkas "Knicks" latviešu spēlētājs
Kristaps Porziņģis
– viņš paudis simpātijas kādai pievilcīgai "Instagram" modelei, liekot cilvēkiem mesties minējumos, vai kādai beidzot izdevies savaldzināt iekārojamo basketbola zvaigzni.

Lasīt vairāk

Vajāšana, agresija un draudi: Kristiāna stāsts par notikumiem pēc 'Pirmā skūpsta'

Foto: Ekrānšāviņš no video

TV3 raidījuma "Bez tabu" iepazīšanās eksperimenta "Pirmais skūpsts" skandalozās dalībnieces Aijas iespējamais mīlas stāsts ar puisi Kristiānu (attēlā) bija lemts neveiksmei. Pēc raidījuma jaunieši bija sazinājušies sociālajos tīklos, taču ātri vien nekaitīgā komunikācija pārtrūkusi. Sākās apvainojumi, dusmas un draudi.

Lasīt vairāk

Skropstu kari smalkajās aprindās: Kristīne Deimon ierauta nelāgā skandālā

Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video

Starp populārākajiem tematiem, par ko virtuālajā vidē parasti izceļas viskarstākās diskusijas, noteikti ierindojamas sūdzības par nekvalitatīvi sniegtiem pakalpojumiem kosmētikas salonos. Dažreiz šie ķīviņi izvēršas īpaši skaļi, un palīdzība tiek meklēta ārpus sociālajiem tīkliem.

Lasīt vairāk

Startē krīzē nonākušu laulību glābšanas šovs 'Patiesības spogulis'

Foto: Publicitātes foto/Kadrs no video

Pirmdienas, 20. februāra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jaunā pašmāju attiecību šova "Patiesības spogulis" pirmais raidījums, kurā kāds pāris mēģināja savai laulībai piešķilt kādreizējo uguntiņu.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvo Porziņģa brāļa daiļā draudzene

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Uzticīgs balsts Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigznei Kristapam Porziņģim ir viņa brāļi Jānis un Mārtiņš, kuriem pēc jaunākā brāļa pievienošanās Nacionālajai basketbola asociācijai arī tiek pievērsta pastiprināta mediju uzmanība.

Lasīt vairāk

Kardašjana atkal iekuļas seksa video skandālā

Foto: Vida Press

2007. gadā tika nopludināts amerikāņu sabiedrības dāmas un TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (attēla) seksa video, kurā bija iemūžināti viņas mīlas prieki ar reperi Ray J. Publiskajā telpā šonedēļ parādījušies līdz šim neredzēti pikanti kadri.

Lasīt vairāk

Gaišreģe, kurai informāciju nodod eņģeļi: Ragaciema Agnese

Foto: Publicitātes foto

Ragaciema Agnese ir viena no jaunā TV3 attiecību šova "Patiesības spogulis" vadītājām un ekspertēm, kura konsultē dalībnieku pārus, daloties ar savām parapsiholoģijas zināšanām. Daļa sabiedrības viņas vārdu ir dzirdējuši jau krietni sen pirms šova – Agnese Bērziņa ir pieprasīta gaišreģe.

Lasīt vairāk

'Svingeri' kļūst par trešo visu laiku pelnošāko filmu Latvijā

Foto: Publicitātes foto

Latvijā tapusī filma "Svingeri" ir kļuvusi par trešo veiksmīgāko spēlfilmu Latvijas kino izrādīšanas vēsturē, ierindojoties aiz tādiem kases grāvējiem kā Džeimsa Kamerona "Avatars" un Aigara Graubas "Rīgas sargi".

Lasīt vairāk

Skulme par Buļa 'grēksūdzi': īsti vīrieši tā nerīkojas

Foto: F64

Jau krietnu laiku par vienu no karstākajiem tematiem Latvijas slavenību dzīvēs kļuvis aktiera Andra Buļa, viņa sievas Ilzes un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes mīlas trijstūris. Aktieris uz laiku bija pametis ģimeni, bet, atgriezies pie sievas, kas viņam dāvājusi otru bērnu, Bulis nāca klajā ar publisku notikušā izklāstu, kā arī atziņu, ka sānsoli ar simpātisko Lieni rūgti nožēlo.

Lasīt vairāk

Intars Busulis atklāj savus 'Supernovas' favorītus

Foto: F64

Mūziķis Intars Busulis (attēlā) bija viens no "Supernovas" žūrijas locekļiem Latvijas Televīzijas konkursa pirmajā ceturtdaļfinālā, bet viņš dalībnieku sniegumam sola sekot līdzi arī konkursa finālā 26. februārī. Analizējot finālistu izredzes uzvarēt, mākslinieks uzskata, ka katram no viņiem piemīt savas kvalitātes.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!