Foto: DELFI/Publicitātes foto
Nedēļa aizvadīta ar daudz spraigiem un aizraujošiem notikumiem, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz desmit karstākajām un apspriestākajām ziņām šovbiznesa pasaulē.

Video: Busulis atgriežas Krievijas pārvērtību šovā

Foto: Kadrs no video
Patīkamu pārsteigumu piedzīvoja Krievijas televīzijas šova "Точь-в-точь" skatītāji – uz skatuves atkal bija iespēja baudīt latviešu dziedātāja Intara Busuļa talantu.

Lasīt vairāk

Prostitūta 11 gadus vecam zēnam? Satraukumu rada aina latviešu seriālā

Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 22. novembra, vakarā daudzus TV3 seriāla "Šķiršanās formula" skatītājus pārsteidza aina, kurā galvenais varonis Oskars savu 11 gadus veco dēlu dzimšanas dienā aizved uz viesnīcas numuriņu, kur zēnu, atlaidusies gultā, gaida daiļa sieviete.

Lasīt vairāk

Video: Aminata tiek izslēgta no Krievijas šova 'Golos'

Foto: Kadrs no video

Piektdienas, 25. novembra, vakarā Krievijas šovā "Golos" uz skatuves kāpa latviešu dziedātāja Aminata (attēlā). Šoreiz viņai nepaveicās – tika pieņemts lēmums, ka viņai jāpamet šovs.

Lasīt vairāk

Elegance un šiks: 'Spēlmaņu nakts' greznākie tērpi

Foto: DELFI/LETA

Trešdienas, 23. novembra, vakarā Dailes teātrī pulcējās pašmāju teātru pārstāvji, lai kopā atskatītos uz paveikto un suminātu "Spēlmaņu nakts" balvas laureātus.

Lasīt vairāk

Video: 'Prāta vētra' un 'Musiqq' viesojas Urganta šovā

Foto: Kadrs no video

Ceturtdienas, 24. novembra, vakarā populārajā Ivana Urganta šovā "Вечерний Ургант" par muzikālo pārsteigumu rūpējušies viesi no Latvijas – grupas "Prāta vētra" un "Musiqq".

Lasīt vairāk

Darbaholisms, nesaskaņas ģimenē un mātes nāve: kas salauza diženāko reperi

Foto: AP/Scanpix

Viens no šī brīža karstākajiem un apspriestākajiem notikumiem ārvalstu tabloīdos ir amerikāņu repera Kanjes Vesta (attēlā) nonākšana slimnīcā. Mediji nepagurdami vētī, kas licis viņam piedzīvot sabrukumu, un jau uzvirmojušas vairākas versijas.

Lasīt vairāk

Ieroči un vientuļā līgava: kā precas Čečenijā

Foto: Vida Press

Laulību ceremonijas vairumā gadījumu tiek izplānotas līdz pat smalkākajai detaļai, bet, kamēr daudzviet pasaulē jaunie pāri bieži vien kāzu rīkošanā ļaujas dažādiem eksperimentiem, Čečenijā stingri tiek ievērotas no paaudzes paaudzē nodotās tradīcijas.

Lasīt vairāk

Interneta hits: Meitene pamostas gultā ar milzu čūskām

Foto: Kadrs no video

Starp drosmīgākajām meitenēm pasaulē noteikti ierindojamas tās daiļaviņas, kuras satiekas ar interneta jokdariem – puišiem, kuri to vien gaida, lai kādu iznestu cauri, to nofilmētu un tad izklaidētu "YouTube" lietotājus.

Lasīt vairāk

Foto: Kā latvieši ceļā uz Stokholmu svinēja valsts svētkus

Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā tika svinēta Latvijas neatkarības proklamēšanas 98. gadadiena, un to bija iespējams atzīmēt ne tikai ģimenes lokā vai dodoties vērot salūtu, bet arī mērojot ceļu uz Stokholmu.

Lasīt vairāk

Ķīviņš, nelāgas baumas un streiks: situācija 'Lauku sētā' kļūst draudīga

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 24. novembra, vakarā LNT skatītāji varēja sekot līdzi jaunākajiem notikumiem šovā "Lauku sēta", kur nesaskaņas dažu dalībnieku vidū pārauga fiziskā vardarbībā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!