Foto: DELFI/Publicitātes foto/Privātais arhīvs
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no dedzīgāk apspriestajiem tematiem.

Foto: Dienvidkorejas daiļslidotāja piedzīvo misēkli ar tērpu

Foto: EPA/Scanpix/LETA
Slavenu sieviešu stila misēkļi ir viens no ārzemju tabloīdu iecienītākajiem ziņu tematiem, un visai mulsinoša ķibele ar tērpu nesen notikusi arī Phjončhanā, kur šobrīd norisinās 2018. gada Ziemas olimpiskās spēles.

Lasīt vairāk

Usiks brīvdienās Meksikā trenējas kopā ar sieviņu

Foto: Kadrs no video

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks, kurš janvāra izskaņā "Arēnā Rīga" Pasaules boksa supersērijas (WBSS) pusfinālā spraigā duelī uzveica latvieti Mairi Briedi, pirms gatavošanās finālam devies brīvdienās, bet atpūšoties neaizmirst par saviem faniem.

Lasīt vairāk

Dzīve daudzdzīvokļu namā un metāllūžņu vākšana: kā klājas saimniekšova 'dabas bērniem'

Foto: DELFI

Starp pašmāju iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" visu sezonu populārākajiem dalībniekiem noteikti ierindojami Kaspars un Gunita Vaikuļi, kuri tika dēvēti arī par saimniekšova dabas bērniem.

Lasīt vairāk

Porziņģis dodas mājup no slimnīcas un pateicas faniem

Foto: instagram.com/kporzee/

Cerīgu ziņu saņēmuši visi latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa fani – viņš publicējis pirmo foto pēc aizvadītajā nedēļā gūtās traumas un pateicies visiem par atbalstu.

Lasīt vairāk

Foto: Ieskats Pugačovas un Galkina neticami greznajā pilī

Foto: Privātais arhīvs

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins ir viens no populārākajiem un apspriestākajiem Krievijas šovbiznesa pāriem. Sabiedrība un prese cītīgi uzmana ikkatru viņu soli, tomēr lauleņi savu privāto dzīvi cenšas neafišēt un visbiežāk par savām gaitām informē paši – ar sociālo tīklu starpniecību.

Lasīt vairāk

Rīdzinieces Ļenas stāsts: pirmais ieskats dokumentālajā filmā par prostitūtām

Foto: Kadrs no video

Pašmāju radošā komanda "EDART.TV" jau ilgu laiku veido videoprojektus, kas gūst plašu rezonansi sabiedrībā. Tagad apvienība strādā pie dokumentālās filmas "Profesija – prostitūta", un šonedēļ skatītāju vērtējumam nodots tās pirmais reklāmas video.

Lasīt vairāk

Arī Markus Riva iekļūst 'Supernovas' finālā; pusfinālā bijusi tehniska kļūme

Foto: Publicitātes foto

Pēc sestdien notikušā Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" otrā pusfināla rezultātu paziņošanas daudzi nespēja samierināties, ka dziedātājs Markus Riva nav iekļuvis finālā. Tagad tapis zināms, ka viņš tomēr turpinās cīņu par ceļazīmi uz "Eirovīziju".

Lasīt vairāk

Spilgti kadri: Ziemeļkorejas 'skaistuļu armija' atbalsta savus sportistus

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lielu ievērību Phjončhanas olimpiskajās spēlēs ieguvusi Ziemeļkorejas "skaistuļu armija" – īpaši veidota pievilcīgu, jaunu sieviešu grupa, kas olimpiādē ieradušās atbalstīt savus sportistus.

Lasīt vairāk

Tiek šķirta Anistones divarpus gadus ilgusī laulība

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Dženifera Anistone un viņas vīrs Džastins Terū ceturtdien paziņoja, ka viņi turpmāk dzīvos atsevišķi.

Lasīt vairāk

Atklāti šova 'Izklausies redzēts' jaunās sezonas dalībnieki

Foto: Publicitātes foto

TV3 lielā svētdienas šova "Izklausies redzēts" ceturtā sezona skatītāju vērtējumam tiks nodota 25. februārī, un īsi pirms projekta starta atklāti arī tie, kuri šosezon pieņēmuši izaicinājumu piedalīties šovā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!