Foto: Instagram.com/buzova86/

Interneta komentētāju nežēlastībā kritusi Krievijā populārā realitātes šova "Dom 2" vadītāja Olga Buzova (attēlā). Talantīgā sieviete nesen padalījusies ar fotogrāfijām, kurās viņa pozē bikini, un gaidītās sajūsmas vietā viņa izpelnījusies arī nosodījumu un noniecinājumu.

Olga, kura cītīgi mēģina iekarot arī mūzikas lauciņu un modes biznesu, savulaik bija precējusies ar Maskavas futbola kluba "Lokomotiv" zvaigzni Dmitriju Tarasovu. Aizvadītā gada izskaņā tapa zināms, ka laulība izjukusi.

Krievijas mediji vēsta, ka Dmitrijs jau atradis jaunu aizraušanos – modeli un skaistumkonkursu dalībnieci Anastasiju Kostenko. Tiesa, daudzi ir pārliecināti, ka Olga joprojām nav tikusi pāri šķiršanās sāpēm, un ogles šo runu ugunskuram arī piešāvis pikants foto, ar kuru daiļava nesen padalījusies "Instagram" tīklā.

Buzova, kura, kā vēsta Krievijas mediji, nesen baudījusi laisku atpūtu Sočos, izmantojusi iespēju bijušajam vīram atgādināt, ko viņš zaudējis. Olga cītīgi dalījusies ar saulainiem kadriem, kuros viņa pozē niecīgās drēbītēs, bet viena no bildēm, kurā daiļava iemūžināta bikini, papildināta ar divdomīgām mirkļbirkām – "Es zinu, ka tu skaties" un "Es vēlētos ar tevi aizlidot".

Kamēr Olgas kvēlākie fani cītīgi spieduši sarkanās sirsniņas un apbēruši viņu ar jūsmīgiem komplimentiem, nelabvēļu armija noniecinājusi sievieti un ņirgājusies par viņas izmisīgajiem centieniem piesaistīt Dmitrija uzmanību.

"Protams, ka viņš skatās. Bet viņam ir vienalga! Viņš ir priecīgs, ka tevi pameta! Kāpēc gan viņam būtu vajadzīga tāda kā tu?" žulti izgāzis kāds komentētājs.

Arī kāds cits nelabvēlis nav skopojies ar asām dzēlībām. "Nomierinies vienreiz! Ne viņš skatās tavas bildes, ne viņš pie tevis atgriezīsies. Viņš grib ģimeni, bet tu to viņam nespēji dot!"

"Oļa, tevi pameta. Meklē vainu sevī, nevis citos," viņaprāt, bezgala vērtīgu padomu devis kāds komentētājs.

Savukārt pašai Buzovai nelabvēļu intrigas bijušas vienaldzīgas – viņa drīz vien publicējusi kārtējo kārdinošo bikini foto.

🛥🛥🛥 #мнебыулететьстобой #язнаючтотысмотришь 🌊

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on Jun 25, 2017 at 10:12am PDT

🕊🕊🕊 #ольгабузова #погородам #гастроли #концерты #людиневерили

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on Jun 25, 2017 at 7:09am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!