Foto: Vida Press
Daudzi pamanījuši, ka dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrība PETA pārstāvji savās kampaņās iecienījuši pupainas daiļavas, cerot, ka brangās krūtis iedvesmos sabiedrību nedarīt pāri radībiņām. Šonedēļ Losandželosā tapusi kārtējā reklāma, kurā galvenā loma uzticēta par nepilngadīgo līgavu dēvētajai Kortnijai Stodenai (attēlā).

Šoreiz PETA protesta kampaņa veltīta aitām un jēriņiem - reklāmas mērķis ir mudināt cilvēkus nepirkt apģērbus, kuru ražošanā izmantota šo dzīvnieku vilna. Vēstījums sabiedrībai nodots ar nepilngadīgās līgavas palīdzību, kura pozējusi kā ļoti seksīga ganu meitene.

Stodenas tēls bijis ieturēts bērnišķīgi vulgārā manierē. Silikona krūšu īpašniece, tērpusies pieticīgā kleitiņā, augstpapēžu kurpēs un baltās zeķēs, rotaļājusies un pozējusi ar mīkstajām rotaļlietām nevainīgu jēriņu veidolā.

Kortnija darījusi visu iespējamo, lai attaisnotu PETA cerības, un viņai tas arī izdevies. Par dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrības jaunāko kampaņu raksta pasaules lielākajos medijos, un savs labumiņš no tā ticis arī nepilngadīgajai līgavai - viņas vārds jau atkal gozējas tabloīdu virsrakstos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!