Foto: Vida Press
Pēc nesenās ziņas, ka izjukusi par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētās sabiedrības dāmas Kortnijas Stodenas un par viņu 34 gadus vecākā aktiera Daga Hačisona laulība, mediji jau steidz vēstīt, ka daiļaviņa lakstojas ar citiem vīriešiem.

Dzeltenās preses uzmanību izpelnījušies foto, kas nesen tapuši Losandželosā, kad Stodena piedalījusies TV šova "The Tomorrow Show" filmēšanā.

Valšķīgā blondīne pārsteigusi ar visnotaļ pikantu tērpu izvēli un uzvedību – kā vēsta "The Sun", viņa filmēšanas pārtraukumā pieķerta visai divdomīgās situācijās ar diviem stiprā dzimuma pārstāvjiem. Bildes veicinājušas runas, ka Kortnija neskumst par savas laulības izjukšanu un jau devusies vīriešu medībās.

Atgādinām, ka vairāki anonīmi avoti šomēnes apstiprinājuši – Stodenas un Hačisona laulība ir izjukusi, bet abi joprojām dzīvo kopā vienā mājā. Situācija tika raksturota kā "neaprakstāmi mulsinoša eksistence".

Pāris apprecējās 2011. gadā – tolaik Kortnija bija 16 gadus jauniņa. Šī iemesla dēļ viņa izpelnījās nepilngadīgās līgavas iesauku, kas viņai, šķiet, piekabināta uz visu atlikušo dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!