Foto: Vida Press
Priecīgs notikums par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētās Kortnijas Stodenas un viņas vīra, aktiera Daga Hačinsona (abi attēlā), ģimenē – ārvalstu mediji ziņo, ka pāris ir sava pirmdzimtā mazuļa gaidībās. Tiesa, jūsmu par skaisto vēsti nedaudz aizēno fakts, ka topošā mamma slīgst depresijā.

Kortnija un Dags par precētu sievu un vīru kļuva 2011. gadā. Tolaik smukā blondīne bija vien 16 gadus veca, un šī iemesla dēļ viņai uz visu atlikušo dzīvi tika piekabināta nepilngadīgās līgavas birka.

Hačinsonam šobrīd ir 55 gadi, un arī viņa sieviņa pērn beidzot kļuva pa īstam pilngadīga – viņai apritēja 21. Kā vēsta mediji, beidzot pāris ir sava pirmā kopīgā bērniņa gaidībās.

Tiesa, pat slavenās un bagātās sievietes nav pasargātas no grūtniecības komplikācijām. Nepilngadīgā līgava izdevumam "US Weekly" pastāstījusi, ka viņa kļuvusi ļoti depresīva. Tāpat viņu mokot nelabums, bezmiegs un citas nepatīkams likstas.

To, ka grūtniecība nav nekāda izklaide, Stodena apliecinājusi saviem faniem, vietnē "Instagram" publicējot bildi, kurā viņa iemūžināta ļoti nelāgā izskatā.

When does this end? 😷 #firsttrimester #baby #pregnant #morningsickness #notjustinthemornings

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on May 24, 2016 at 11:13am PDT

Uzreiz gan jāatzīmē, ka nepilngadīgajai līgavai reizēm patīk izpušķot un saasināt lietas, lai piesaistītu sev lielāku uzmanību. To, ka velns nav tik melns, kā viņu mālē, arī apliecina nesen tapuši foto, kuros daiļaviņa burtiski staro.

Ārvalstu foto aģentūrās publicēti attēli, kuros iemūžināta Kortnija un Dags. Abi Holivudā nesen svinēja kāzu gadadienu un priecīgo ziņu par gaidāmo bērniņu atzīmējuši ar laulību zvērestu atjaunošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!