Foto: Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena, kurai šovasar apritēja 23 gadi, izdomā arvien jaunus veidus, kā pārsteigt, un nesen viņai atkal izdevies šokēt daudzus – daiļaviņa atzinusies, ka gājusi uz randiņiem ar 78 gadus vecu senioru.

Daiļaviņa, kura slavu ieguva, kad 16 gadu vecumā apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri Dagu Hačisonu, pēc nesenās šķiršanās no vīra atkal aktīvi atsākusi otras pusītes meklējumus.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "OK" vēsta, ko nepilngadīgā līgava savu sapņu princi nolēmusi meklēt ar televīzijas šova "Celebs Go Dating" starpniecību. Nesenā epizode viņa izklāstījusi savu pārsteidzošo randiņu pieredzi, atzīstoties, ka viņai patīk vīrieši cienījamā vecumā

"Esmu atsākusi iet uz randiņiem. Biju apņēmusies satikties ar jauniem puišiem, bet pēkšņi attapos, ka atkal sēžu blakus 60 gadus vecam vīrietim," pieredzē dalījusies Kortnija.

Kāda šova kolēģe apvaicājusies, cik gadu bijis vecākajam vīrietim, ar kuru Kortnija bijusi uz randiņu, un daiļaviņas atbilde likusi izbolīties ne vienam vien TV skatītāju acu pārim.

"Viņam bija apmēram 78 gadi. Bet mēs tikai dažas reizes aizgājām uz kino. Bet pēdējā randiņā viņš vispār aizmiga – viņš kinoteātrī sāka krākt," pieredzē dalījusies blondā skaistule, piebilstot, ka šīs snaudiņas dēļ pametusi sirmgalvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!