Foto: Privātais arhīvs
Daudziem vēl siltā atmiņā 73 gadus vecais, bet joprojām ņiprais dāņu pensionārs Bends Jensens Storgārds (attēlā pa kreisi), kurš pirms dažiem gadiem guva plašu popularitāti kā dziedātājas Kombuļu Ineses seksuālais skolotājs. Lai arī pāris šķīrās ar skaļu skandālu, abu dzīves nu ir laimīgi nokārtojušās un visi asumi nogludināti.

Kombuļu Inese un Bends iegāja Latvijas šovbiznesa vēsturē kā pāris, kurš nebaidījās publiski detaļās stāstīt par savu seksuālo dzīvi.

Toreiz, tālajā 2010. gada pavasarī, Inese, kura laulībā ar leģendārās apvienības Kombuļi partneri Ēriku Cibuļski bija dzemdējusi četrus dēlus, bet tā arī nespējusi atrast savu sievišķo piepildījumu, drosmīgi pameta ģimeni, lai dotos pāri visai Latvijai pie internetā noskatītā dāņu pensionāra.

Par spīti cienījamajam vecumam dāņu biznesmenim izdevās atraisīt Ineses seksualitāti - kungs iepazīstināja viņu ar orālajiem priekiem un abi kopā sasniedza seksa rekordu. Kaislīgās attiecības pēc nepilniem diviem gadiem beidzās ar skaļu skandālu - Inese paziņoja, ka savā 70. dzimšanas dienā Bends viņu pazemojis visas Latvijas priekšā un brīdināja citas pašmāju meitenes uzmanīties no vecā draiskuļa.

Taču Ineses bažas par to, ka dāņu pensionārs, satrakojies pēc šķiršanās no zvaigznes, varētu mesties lauzt sirdis vienai latvju zeltenei pēc otras, izrādījās veltas.

Kā liecina informācija sociālajos tīklos, ņiprais dāņu pensionārs atradis citu jaunu un skaistu latviešu meiteni Gunitu, ar kuru arī, kā liecina sievietes uzvārda maiņa sociālajos tīklos, iespējams, iestūrējis laulības ostā.

Abus vieno patiešām spēcīgas mīlas saites - portālā Draugiem Bends un Gunita regulāri ievieto romantiskus video klipus, atkal un atkal publiski atzīstoties mīlestībā viens otram.

Lai gan Gunita ir 32 gadus jaunāka par Bendu, kārtējo reizi pierādās tas, ka vecums nav šķērslis īstām jūtām.

Inesei atrodot laimi ar Paskvāli un Bendam ar Gunitu, sakārtojušās abu bijušo mīlnieku savstarpējās attiecības. Ilgās publiskās diskusijās pie romantisko dziesmu klipiem, abi beidzot salikuši visu pa plauktiņiem.

Inese publiski atzinusies, ka Bends viņu nekad nebūtu spējis darīt tik laimīgu kā Paskvāle un novēlējusi viņam laimi jaunajās attiecībās, bet Bends aplaimojis jauno pāri ar picu un piedāvājis Inesei apmaksāt viņas telefona rēķinu.

Visa kompānija nu draudzīgi mitinās Priekulē - Inese ar Paskvāli mazajā, bet omulīgajā dzīvoklītī, bet Bends ar Gunitu, pēc visa spriežot, turpina labiekārtot Priekules veco lielveikalu, lēnām pārvēršot to par īstu sapņu pili.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!