Foto: DELFI

Pagājušas jau divas nedēļas, kopš TV ekrānos beidzies aizgājušās vasaras karstākais šovs "Netīrās dejas", bet to dalībnieku dzīvēs kaislības un emocijas sit augstu vilni. Šovā radušās jūtas nav palikušas bez sekām arī tā "karstākajai" dalībniecei Evelīnai Šaulītei (attēlā).

Evelīna jau no "Netīro deju" pirmā raidījuma kļuva par pamanāmāko dalībnieci – viņa laiku velti netērēja un pie pirmās izdevības ievilināja Aināru savos apskāvienos.

Kad noskatītais puisis ļāvās citas meitenes valdzinājumam, meitene metās bēgt, bet, nekur tālu netikusi, atgriezās spēlē. Tiesa, Ainārs izvēlējās citu, un izrādās, ka Evelīna vēl aizvien nav tikusi galā ar šo zaudējumu.

Dažkārt pēc zaudējumiem mīlas dzīvē palīdz stratēģija "No acīm prom, no sirds ārā", bet Evelīnai tā neder – abi ar Aināru regulāri tiekas kopīgajā darbavietā, klubā "Coyote Fly", kur puisis strādā par dejotāju, bet Evelīna ir viena no animatorēm.

"Tikties darbā ir dīvaini, bet aprunāties sanāk tikai mirkli darba nakts sākumā, jo esam aizņemti un nav jāstrādā gluži plecu pie pleca. Gribas zināt, kā viņam sokas, bet par privāto dzīvi nerunājam," "Delfi Izklaidei" atklāj pievilcīgā meitene.

Foto: DELFI
Lai gan viņa bijusi gatava tam, ka Ainārs izvēlēsies citu, tas nav spējis mazināt vilšanos.

"Jutos satriekta, sāpināta, salauzta un pievilta. Mūsu stāsts sākās ārpus kameru ziņkārīgajām acīm, biju paguvusi pa īstam pieķerties," sajūtas atceras Evelīna.

Rodas iespaids, ka šīs sāpes vēl nav izsāpētas, un uz jautājumu par to, vai pēc šova izdevies satikt otro pusīti, lietuviešu izcelsmes daiļava atbild noliedzoši.

"Neesmu tādu cilvēku satikusi, tik drīz arī nesatikšu. Sāp. Nevēlos nevienu ielaist savā dzīvē," godīga ir Evelīna, kurai pēc šova netrūkst uzmanības.

"Pēc šova ir daudz uzmanības, un tam ir gan plusi, gan mīnusi. Kopumā tā neapgrūtina, man taču nav žēl uztaisīt selfiju vai parunāt ar šova skatītājiem. Patīkami pārsteidz lielais pozitīvo atsauksmju kvantums un atbalsts. Bija ļoti grūts posms, bet nu tas viss ir vairāk izvērties pozitīvi," nākotnē cerīgi raugās šova "Netīrās dejas" zvaigzne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!