Foto: DELFI

Kanāla 2 šova Jaunā talantu fabrika viena no atmiņā paliekošākajām sižeta līnijām bija dalībnieka Mārtiņa Ābelīša (attēlā) nevainības analīze. Puisis, kurš savu tikumiņu akcentēja jau šova pirmajā dienā un turpināja sargāt arī slavas laikā, beidzot uzsācis nopietnas attiecības.

Tolaik 24 gadus vecais Mārtiņš jau jauno talantu iepazīšanās vakarā nekautrējās atzīties, ka nekad nav mīlējies.

Mārtiņš skaidroja, ka nav saticis savu īsto un vienīgo meiteni, ar kuru viņš būtu gatavs pavadīt visu dzīvi, jo intimitātei vēlas ļauties tikai ar meiteni, ko apprecēs. Puisis arī paskaidroja, ka viņam, protams, ir bail, ka, novilcinoties ar seksu līdz kāzu naktij, var gadīties vilties, tomēr bailes viņa pārliecību nesašķobīs.

Puiša nevainība kļuva par vienu no galvenajām Jaunās talantu fabrikas intrigām. Drīz vien šovmenis gāja vēl tālāk un paziņoja, ka neesot pat skūpstījies.

Lai gan šova kolēģi tālajā 2013. gada septembrī pauda pārliecību, ka pēc TV projekta, kura laikā gūta atpazīstamība, Mārtiņam noteikti būs tik daudz iespēju, ka ne atkauties, pēc izbalsošanas jaunais talants turpināja ar lepnumu nest savu tikumiņu.

Puisis pauda prieku par to, ka viņš ar savu izvēli iedvesmojis arī citus Latvijas jauniešus neļauties vaļīgai dzīvei.

"Sākumā likās dīvaini un negaidīti, ka kādam interesē tas, ka esmu nevainīgs, bet tagad ir prieks, ka varēju citiem parādīt, ka arī tādi cilvēki kā es eksistē un var būt pilnīgi normāla sabiedrības daļa.

Pašam gan ir žēl, ka mūsdienu sabiedrība nonākusi līdz tādam līmenim, ka tas, kas kādreiz bija tikums, nu jau tiek uzskatīts gandrīz par negodu," DELFI Izklaide pirms vairāk kā diviem gadiem stāstīja Mārtiņš.

Puisis spējis cienīgi noturēties, nepārkāpjot pats savus principus. Arī pēc šova jaunais mākslinieks nav sekojis daudzu citu slavas apreibušu jauniešu piemēram, zīmējoties kopā ar smukām fanītēm un mainot meitenes kā biksītes.

2015. gada izskaņā Mārtiņš sociālajos tīklos paziņoja, ka ir izveidojis attiecības ar meiteni vārdā Kristiana Dzintare, un ilgi nebija jāgaida līdz puisis izziņoja arī to, ka ar noskatīto meiteni ir saderinājies. Šovā iepazītais puisis publiski atklājis, ka ilgi neesot jāgaida arī līdz kāzām.

Mārtiņa piemērs sajūsminājis jau daudzus pašmāju šovbiznesa fanus, jo ir kā apliecinājums tam, ka slava ne vienmēr samaitā cilvēku, un atpazīstamība smalkajās aprindās automātiski nenozīmē morālu sabojāšanos un atdošanos miesīgām baudām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!