Foto: DELFI

Pirmdienas, 11. novembra, vakarā noslēdzās Kanāla 2 vērienīgākais šīs sezonas projekts Jaunā talantu fabrika, un fināla uz skatuves kāpa gandrīz visi šovā iepazītie dalībnieki. Tiesa, uz izskaņas koncertu nebija ieradies Mārtiņš Ābelītis (attēlā), kurš skatītāju atmiņā palicis ar drosmīgo paziņojumu, ka ir nevainīgs.

Sveicot Fabrikas finālistus un koncerta viesus, šova vadītāji paziņoja, ka Ābelītis noslēguma koncertā nav ieradies veselības problēmu dēļ, tāpēc koncerta laikā pats puisis sociālajos tīklos bija steidzis pavēstīt, kas īsti noticis.

"Visiem, kas brīnās, kāpēc neesmu ‪Talantu fabrikas finālā - no šīs dienas man vairs nav aklās zarnas," savā Twitter profilā uzticamākos fanus mierināja ventspilnieks.

Uz pielūdzēju aizrādījumu, ka šādam ierakstam beigās ir nepareizi likt smaidīgo sejiņu, Mārtiņš norādīja, ka viņam nav iemesla skumt.

"Man prieks, ka ar vēderu vairs nebūs problēmas," priecājās jaunais skatuves mākslinieks un godīgi atzina, ka par to, ka netiek uz Fabrikas finālu, viņš gan drusku bēdājoties.

Jau vēstīts, ka Mārtiņš drīz vien pēc šova sākuma kādās pārrunās pārsteidza dalībniekus un skatītājus, atzīstoties, ka viņš ir nevainīgs. Vēlāk atklājās, ka ventspilnieks nav arī bučojies un braucis ar tramvaju.

Pēc izbalsošanas puisis sarunā ar DELFI Izklaidi pastāstīja, ka pēc šova beigām viņa dzīve nav būtiski mainījusies - viņš vēl joprojām ir nevainīgs un brīvs, bet par sava paziņojuma izraisīto reakciju saņēmis daudz atzinīgu vēstuļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!