Foto: Vida Press
Pasaulslavenā un nopelniem bagātā serbu tenisista, latviešu tenisista Ernesta Gulbja nākamā pretinieka Vimbldonas turnīrā Novāka Džokoviča (attēlā) pēdējā laika sniegums kortā daudziem licis vilties, un ārzemju mediji sākuši analizēt, kas vainojams viņa neveiksmēs.

Jau labu laiku tiek mēļots, ka Džokoviču, kura vārds ilgu laiku gozējās pasaules labāko tenisistu ranga pirmajā vietā, bet tagad noslīdējis zemāk, vajā privātās dzīves likstas. Ārzemju tabloīdi vēsta, ka tenisista laulībā ar serbu skaistuli Jeļenu (abi attēlā) iestājusies krīze. Abi apprecējās 2014. gadā.

Eļļu baumu ugunskuram piešāvis bijušā amerikāņu tenisista Džona Makinroja divdomīgais komentārs, kurā viņš Džokoviču salīdzinājis ar bēdīgi slaveno golferi Taigeru Vudsu, kurš savulaik krāpa sievu, vēlāk atzina, ka ir atkarīgs no seksa, bet šopavasar vispār tika arestēts par braukšanu reibumā.

"Persona, kuru var salīdzināt ar Novāku, nav tenisa spēlētājs. Patiesībā tas ir golferis. Taigers Vudss," vērojot Džokoviča spēli Vimbldonas tenisa turnīrā, sacījis Makinrojs, kurš ir BBC komentētājs.

"Kad Vudsam bija problēmas ar sievu, viņa karjera novirzījās no īstā ceļa, un viņš tā arī nekad nav kļuvis par to spēlētāju, kas viņš bija agrāk," piebildis komentētājs.

Izdevums "The Telegraph" norādījis, ka Džokovičs un viņa mīļotā Jeļena ir vecāki dēlam. Tāpat tiek vēstīts, ka tenisista sieva atkal ir gaidībās un zem sirds nes bērniņu.

"Man šķiet, ka Novāka neveiksmes nav saistītas ar viņa vecumu un fizisko formu, bet gan mentālajām problēmām," piebildis Makinrojs.

Savukārt izdevums "The Daily Mail" steidzis vēstīt, ka Džokoviča laulība esot uz izjukšanas robežas. Dažādi anonīmi informatori pastāstījuši, ka tenisista un viņa sievas starpā lielas nesaskaņas valda jau vismaz pusotru gadu.

Daudzi arī pievērsuši uzmanību faktam, ka Džokoviča sieva atkal ir gaidībās, un nelabvēļi sprieduši, ka pāris, iespējams, radījis mazuli, lai glābtu laulību.

Jāatgādina, ka Džokovičs būs latviešu tenisista Gulbja pretinieks Vimbldonas čempionāta trešajā kārtā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!