Foto: F64

Šopavasar daudzus pārsteidza vēsts, ka izjukusi Rīgas mēra Nila Ušakova un viņa otrās sievas Jeļenas laulība, bet šonedēļ Ušakovs atkal iestūrējis laulības ostā – viņš apņēmis par sievu savu biroja vadītāju Ivetu Strautiņu (abi attēlā), kura gan līdz šim bija noliegusi, ka abus saista romantiskas attiecības.

Kā šonedēļ vēstīja izdevums Kas Jauns, kāzas notika kādā no Rīgas pareizticīgo baznīcām un uz ceremoniju aicināti tikai paši tuvākie jaunā pāra radi un ģimenes draugi.

Tāpat zināms, ka pēc kāzām Rīgas mēra kolēģe pieņems vīra uzvārdu un būs dēvējama par Ivetu Strautiņu-Ušakovu.

"Kāzu ceļojuma gan pagaidām nebūs. Daudz darba. Bet gan jau kādā brīvākā brīdī medusmēnesis būs," žurnālam stāstījis Ušakovs.

Pats Nils trešdien, 19. novembrī, savā Facebook profilā publiskojis priecīgās ziņas apstiprinājumu. "Coming out, так coming out. Я женюсь на Ивете Страутине. Proudtogetmarried," svešvalodās līksmojis mērs poliglots.

Jau trešdien viņš ar darbiem apstiprināja savus vārdus - portāls Kas Jauns ziņo, ka 19. novembrī Ušakovs Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē salaulājies ar Strautiņu.

Jau vēstīts, ka par savu un Jeļenas laulības izjukšanu Ušakovs publiski paziņoja šī gada aprīlī, un drīz vien pēc tam pašmāju medijos uzvirmoja runas par viņa attiecībām ar Strautiņu, un pat tika mēļots, ka biroja vadītāja gaida mēra bērna.

Vēl maijā gan Strautiņa šīs runas noliedza. "Esmu jau to teikusi, ka mums ar Nilu, tik ilgu laiku strādājot kopā, izveidojušās ļoti labas attiecības un mēs bieži kopā pavadām arī brīvo laiku. Bet kāzas jūnijā netiek plānotas - tas nu ir pilnīgi droši," intervijā izdevumam SestDiena atzina Strautiņa, kā arī sniegusi tiešu atbildi uz jautājumu, vai abi ir pāris.

"Nē, mēs neesam pāris un neesam arī potenciālie vīrs un sieva. Vēlreiz teikšu, ka mēs esam tikai labi kolēģi un labi draugi," strikta bijusi mēra biroja vadītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!